Tràmits per internet

Tràmits per internet

La Finestreta Única Empresarial (FUE), és el punt de referència únic de les empreses, emprenedors i intermediaris en la seva relació amb l’administració.

Es basa en un model de relació integrat d’atenció que permet a l’empresariat poder realitzar les seves gestions administratives i tràmits, independentment de qui en sigui l’ens responsable.

Des de l’Ajuntament de Molins de Rei s’ofereix el servei de tramitació d’activitats empresarials de forma integrada, estandaritzada i unificada.

La FUE es caracteritza per:

  1. La integració de serveis i tràmits que afecten tot el cicle de vida de l’empresa amb la informació i requisits necessaris.
  2. Independència de l’Administració responsable: reuneix serveis i tràmits de l’Administració local, Generalitat i Administració de l’Estat.
  3. Multicanalitat: els serveis es presten pel canal que esculli l’empresa i es prioritza l’electrònic.
  4. Ús d’un model col·laboratiu de prestació de serveis.
  5. Celeritat i eficiència tot fomentant la resolució immediata.

Cerca Guiada de Tràmits:

La Cerca guiada de tràmits és una eina per a conèixer els tràmits necessaris per a desenvolupar qualsevol activitat econòmica independentment de l’administració competent.
A partir del tipus d’activitat i la ubicació, l’eina genera una sessió de preguntes que cal respondre. El resultat del qüestionari és un informe detallat dels tràmits, l’ordre en què s’han de fer, el lloc, els requisits, els documents necessaris i les taxes que cal pagar.

• Iniciar una cerca guiada de tràmits

Si el que voleu fer és cercar informació d’un tràmit en particular i en coneixeu el nom o el departament competent, no és necessari que feu servir aquesta eina. En aquest cas, podeu cercar el tràmit per nom o cercar el tràmit per tema.

Per més informació:

Oficina d’Atenció a l’Empresa

Ajuntament de Molins de Rei
De dilluns a divendres de 9h a 14h
Tel. 93.680.02.97

O bé, presencialment mitjançant cita prèvia.

En el cas que les persones físiques vulguin realitzar l’autorització del consentiment de les notificacions electròniques, quan es fa un tràmit, han de fer clic aquí

Tràmits per a empreses:

Per altres recursos d’interès per les empreses podeu accedir al Canal Empresa


Tornar a tots els serveis a empreses
Compartir:
Buy now