Ajuts, subvencions i finançament

Els ajuts i subvencions que apareixen en aquest apartat són de caràcter informatiu, la responsabilitat de les dades i la tramitació són de les institucions que les concedeixen. Per més informació contecteu-les directament.

Les empreses i emprenedors es poden acollir a diferents ajuts, subvencions i bonificacions en les quotes del RETA, per la contractació de determinats perfils de treballadors o per l’aprofitament de les tecnologies 4.0, entre d’altres.

Aquí trobaràs tota la informació dels ajuts, subvencions, finançament i serveis que ofereix l’Ajuntament de Molins de Rei i les diverses administracions i organismes públics adreçades a empreses i emprenedors.

Subvencions a projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental en l’àmbit del canvi climàtic

Disponible fins el dia 29/09/2022 / Publicada el 27 de juny de 2022

L’objecte d’aquesta convocatòria (Resolució EMT/1836/2022, de 9 de juny), és la concessió de subvencions a projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental en l’àmbit del canvi climàtic. Poden ser beneficiaris d’aquests ajuts: a) Les empreses que tinguin establiment operatiu a Catalunya i com a mínim dos anys de vida a data de la sol·licitud de l’ajut. Com a data de constitució de l’empresa, es considerarà la data d’inscripció de l’empresa al Registre Mercantil o registre anàleg. b) Els desenvolupadors de tecnologia amb acreditació vigent TECNIO i que participin en el projecte proposat cooperant amb empresa/ses. L’import màxim de l’ajut serà (...).

+ Ampliar informació


Subvencions a projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental en l’àmbit del canvi climàtic

Disponible fins el dia 29/09/2022 / Publicada el 16 de juny de 2022

Subvencions a projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental en l’àmbit del canvi climàtic: RESOLUCIÓ EMT/1836/2022, de 9 de juny, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2022 de la línia de subvencions a projectes de recerca industrial i desenvolupament experimental en l’àmbit del canvi climàtic (ref. BDNS 633138). (gencat.cat) Objecte: Línia de subvencions a projectes d’R+D liderats per una empresa catalana, que tinguin com a objecte el progrés de la tecnologia en l’àmbit del canvi climàtic: – Línia 1: Ajuts a projectes d’R+D liderats per empreses catalanes de 250 treballadors o més – Línia 2: Ajuts a (...).

+ Ampliar informació


Programa ACTIVA STARTUPS – Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència

Disponible fins el dia 07/07/2022 / Publicada el 16 de juny de 2022

Extracte de la Resolució de 8 de juny de 2022, per la qual s’aprova la convocatòria per a la concessió d’ajudes dirigides a impulsar l’innovació oberta a traves de la iniciativa “ACTIVA STARTUPS” promoguda per EOI (Escuela de Organización Industrial) dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. El programa «Activa Startups», que dóna suport a la col·laboració entre empreses de nova generació/startups i empreses consolidades amb potencial d’innovació, té com a finalitat l’impuls de la innovació i el creixement d’empreses de nova generació, a través del desenvolupament d’entorns col·laboratius. L’ intensitat de l’ajuda serà del 100% de l’import brut (...).

+ Ampliar informació


Ajuts del Programa Xpande

Disponible fins el dia 30/06/2022 / Publicada el 15 de juny de 2022

La Cambra de Comerç de Barcelona ha publicat la convocatòria d’ajuts del Programa Xpande per al suport a l’expansió internacional de la PIME. L’objecte de la convocatòria és la concessió d’ajudes pel disseny, desenvolupament i execució de Plans d’internacionalització en el marc del Programa Xpande, subvencionades en un 50% per FEDER. El termini per a la presentació de sol·licituds s’obre a les 12:00h del dia 15 de juny de 2022, una vegada transcorreguts 5 dies hàbils des del dia següent a la publicació d’aquest anunci, i finalitzarà el dia 30 de juny de 2022 a las 12:00h, si bé el (...).

+ Ampliar informació


Ajuts a inversions empresarials d’alt impacte

Disponible fins el dia 15/09/2022 / Publicada el 27 de maig de 2022

S’ha publicat la RESOLUCIÓ EMT/1435/2022 per la qual es fa publica la convocatòria per l’any 2022 del programa d’ajuts a inversions empresarials d’alt impacte. Qui pot ser beneficiari? Empreses amb establiment operatiu a Catalunya, tret de les empreses amb projectes de comerç al detall, del sector immobiliari i les empreses amb activitat inclosa dins de sacrifici de bestiar i conservació de carn, i elaboració de productes carnis, que recull la classificació catalana d’activitats econòmiques (CCAE) i les dedicades a la producció primària de productes agrícoles. Què es subvencionarà i import màxim de l’ajut? Línia 1: Projectes d’inversió empresarial d’alt impacte (...).

+ Ampliar informació


Premis metropolitans 2022

Convocatoria finalitzada / Publicada el 19 de maig de 2022

Has creat una empresa recentment a l’AMB, innovadora i/o tecnològica i vols optar a 6.000 €? Els Premis Metropolitans busquen donar suport a empreses joves, creades entre 2017 i 2021, de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), innovadores i/o tecnològiques. Es repartiran 18.000 € entre 3 categories: – Empreses del sector de la Indústria 4.0 – Empreses del sector del Comerç i Turisme – Empreses liderades per Dones. Teniu fins el 31 de maig per presentar la documentació. Per a participar entra a la web www.premismetropolitans.cat on trobaràs les bases i el formulari per participar.

+ Ampliar informació


 
Tornar a tots els serveis a empreses

Buy now