Ajuts, subvencions i finançament

Els ajuts i subvencions que apareixen en aquest apartat són de caràcter informatiu, la responsabilitat de les dades i la tramitació són de les institucions que les concedeixen. Per més informació contecteu-les directament.

Les empreses i emprenedors es poden acollir a diferents ajuts, subvencions i bonificacions en les quotes del RETA, per la contractació de determinats perfils de treballadors o per l’aprofitament de les tecnologies 4.0, entre d’altres.

Aquí trobaràs tota la informació dels ajuts, subvencions, finançament i serveis que ofereix l’Ajuntament de Molins de Rei i les diverses administracions i organismes públics adreçades a empreses i emprenedors.

Subvencions en l’àmbit del comerç, dels serveis, l’artesania i la moda afectats econòmicament per la COVID-19

Disponible fins el dia 30/06/2020 / Publicada el 30 d'Abril de 2020

Subvencions en l’àmbit del comerç, dels serveis, l’artesania i la moda afectats econòmicament per la COVID-19, tenen per objectiu reactivar l’activitat econòmica davant l’emergència sanitària per la COVID-19 i que creiem que poden ser del vostre interès. Les sol•licituds es poden presentar a partir d’avui dijous, 30 d’abril, per mitjans telemàtics a través del Canal Empresa, al web del CCAM, o del Departament d’Empresa i Coneixement juntament amb la documentació específica que es requereix en cadascuna les línies del Pla d’Ajuts. El termini de presentació finalitza el 31 de desembre d’enguany o fins que s’exhaureixi el pressupost (això pel programes (...).

+ Ampliar informació


Ajudes destinades a nous projectes empresarials d’empreses innovadores (Programa NEOTEC)

Disponible fins el dia 30/06/2020 / Publicada el 16 d'Abril de 2020

Ajudes destinades a nous projectes empresarials d’empreses innovadores (Programa NEOTEC) del Subprograma Estatal d’I+D+i Empresarial en el marc del Pla Estatal de Recerca Científica i Tècnica i d’Innovació 2017-2020. Beneficiaris les petites empreses innovadores, constituïdes com a màxim en els tres anys anteriors a la data de tancament del termini de presentació de sol·licituds d’ajuda a la present convocatòria, amb un capital social mínim, o capital social més prima d’emissió o assumpció, de 20.000 euros, desemborsat íntegrament, i inscrit totalment en el registre corresponent abans de la presentació de la sol·licitud. Així mateix, hauran de tenir els comptes anuals corresponents (...).

+ Ampliar informació


Ajuts als autònoms i microempreses del sector turístic

Publicada el 16 d'Abril de 2020

Línia d’ajuts directes dirigida a professionals autònoms i microempreses que desenvolupen la seva activitat en el sector turístic. Ajut de 2.500 euros en un únic pagament destinat a establiments turístics d’allotjament, guies de turisme habilitats, empreses turístiques de mediació, agències de viatge, DMC, OPC, establiments i activitats d’interès turístic… amb un màxim de cinc treballadors i fins a un màxim de 500.000€ de volum anual de facturació. Aquests ajuts són compatibles amb qualsevol altre que pugui correspondre a excepció d’aquells que derivin o tinguin causa en el tancament definitiu de l‘activitat. Fes clic aquí per tramitar-la.

+ Ampliar informació


Convocatòria per a finançar startups d’impacte que facin front al coronavirus

Publicada el 15 d'Abril de 2020

Convocatòria extraordinària d’inversió d’impacte per a startups que estiguin desenvolupant solucions per a pal·liar l’impacte que està generant el coronavirus, tant a nivell sanitari, com a econòmic i social. Les startups interessades ja poden presentar la candidatura, i després de l’anàlisi d’un comitè d’experts, les seleccionades podran llançar una campanya de crowdequity d’entre 50.000 i 500.000 euros a través de la plataforma d’inversió col·lectiva de la Borsa Social. Més informació

+ Ampliar informació


Ajuts pluges torrencials i riuades el 22 i 23 d’octubre a Catalunya així com els efectes de la tempesta Glòria

Convocatoria finalitzada / Publicada el 9 d'Abril de 2020

Línia de préstecs en condicions preferents i de garantia per atendre actuacions per revertir els efectes de situacions d’emergència i de risc en els àmbits sectorials competència del Departament d’Empresa i Coneixement. Ajuts en forma de bonificació d’interessos i de garantia per al finançament d’actuacions necessàries per a revertir els efectes de les pluges torrencials i riuades que es van produir el 22 i 23 d’octubre a Catalunya així com els efectes de la tempesta Glòria. Més informació

+ Ampliar informació


Ajuts per al foment de la millora de la competitivitat de les cooperatives i altres entitats associatives agràries corresponents a 2020

Disponible fins el dia 15/05/2020 / Publicada el 8 d'Abril de 2020

Ajuts plurianuals incentivadors del foment de la millora de la competitivitat de les cooperatives i altres entitats associatives agràries mitjançant la concentració i la intercooperació com a factor d’incentivació que contribueixi a incrementar la dimensió econòmica i social de les cooperatives agroalimentàries, i també a potenciar les zones rurals i facilitar-ne el desenvolupament amb l’adopció de mesures de modernització, de gestió empresarial i de comercialització que n’augmentin la competitivitat. Aquests ajuts auxilien processos d’integració cooperativa, serveis de consultoria externa, participació en fires comercials, inversions relacionades amb la transformació i la comercialització de productes agrícoles i contractació de personal qualificat.

+ Ampliar informació


 
Tornar a tots els serveis a empreses

Buy now