Ajuts, subvencions i finançament

Els ajuts i subvencions que apareixen en aquest apartat són de caràcter informatiu, la responsabilitat de les dades i la tramitació són de les institucions que les concedeixen. Per més informació contecteu-les directament.

Les empreses i emprenedors es poden acollir a diferents ajuts, subvencions i bonificacions en les quotes del RETA, per la contractació de determinats perfils de treballadors o per l’aprofitament de les tecnologies 4.0, entre d’altres.

Aquí trobaràs tota la informació dels ajuts, subvencions, finançament i serveis que ofereix l’Ajuntament de Molins de Rei i les diverses administracions i organismes públics adreçades a empreses i emprenedors.

36a edició dels Premis Pimes

Disponible fins el dia 05/05/2023 / Publicada el 3 de març de 2023

la 36a edició dels Premis Pimes promogut per PIMEC, petita i mitjana empresa de Catalunya, l’agent social més representatiu a Catalunya de les MIPIMES, les micro, petites i mitjanes empreses i les persones autònomes de Catalunya.   En aquesta 36a edició dels Premis Pimes és reconeixerà les millors iniciatives empresarials desenvolupades a Catalunya durant l’any 2022: – Premi MIPIME més Competitiva amb categoria de micro, petita i mitjana empresa. – Premi a la Qualitat Lingüística al Món Empresarial – Premi Valors al desenvolupament sostenible Les bases per a participar i els requisits els trobareu aquí. Es pot participar fins el (...).

+ Ampliar informació


Subvencions destinades al finançament del programa Ocupació + Transformació referent a les inversions del component 23 “Nous projectes territorials per al reequilibri i l’equitat. Emprenedoria i microempreses” a Catalunya en el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU, per l’any 2023.

Convocatoria finalitzada / Publicada el 20 de febrer de 2023

Les empreses que portin a terme iniciatives per mantenir l’ocupació de les persones que tenen contractades, poden rebre una subvenció per compensar els costos dels salaris de les persones assalariades, o socis treballadors en el cas de cooperatives i societats laborals, durant sis mesos, si en aquest termini fan la transició de la seva activitat productiva cap a l’economia verda o digital. Poden ser beneficiaris de la subvenció: a) Les microempreses i persones treballadores autònomes que tinguin entre 1 i 5 treballadors assalariats en el moment de sol·licitar l’ajut, que tinguin almenys un centre de treball a Catalunya, i que (...).

+ Ampliar informació


Convocatòria d’Ajudes Programa Xpande Digital 2023

Convocatoria finalitzada / Publicada el 13 de febrer de 2023

La Cambra de Comerç de Barcelona ha publicat la convocatòria d’ajuts del Programa Xpande per al desenvolupament de plans d’acció en màrqueting digital internacional, cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea. L’objecte de la convocatòria és la concessió d’ajudes pel desenvolupament de Plans d’acció en màrqueting digital internacional dins el marc del Programa Xpande Digital, subvencionats en un 50% per FEDER. El termini per a la presentació de sol·licituds s’obrirà a les 12:00h del proper 17 de febrer de 2023 i finalitzarà el dia 7 de març de 2023 a las 12:00h, si bé el (...).

+ Ampliar informació


Subvencions per a projectes d’inversions productives que millorin la competitivitat, l’impacte en el grau de sostenibilitat ambiental i la digitalització a empreses industrials

Disponible fins el dia 27/04/2023 / Publicada el 24 de gener de 2023

Segons les bases: Entitats beneficiàries:  Podran accedir a aquests ajuts les empreses industrials i de serveis connexos a la producció sempre que l’activitat principal de l’entitat que sol·licita l’ajut estigui inclosa en algun dels codis de la CCAE (Classificació catalana d’activitats econòmiques) que es detalla a l’annex 2 d’aquesta Resolució. (…) Empreses industrials 10 Indústria de productes alimentaris. 11 Fabricació de begudes. 12 Indústries del tabac. 13 Indústries tèxtils. 14 Confecció de peces de vestir. 15 Indústria del cuir i del calçat. 16 Indústria de la fusta i del suro, excepte mobles; cistelleria i esparteria. 17 Indústries del paper. 18 (...).

+ Ampliar informació


V concurs d’Idees Tecnològiques per al Comerç Minorista

Convocatoria finalitzada / Publicada el 10 de gener de 2023

L’objecte d’aquest concurs és promoure el talent i la innovació a l’ hora de generar solucions tecnològiques en el comerç minorista de manera que es dinamitzi i modernitzi aquesta activitat comercial.  Podran ser beneficiaris les persones físiques o jurídiques que, complint les condicions de la convocatòria, desenvolupin programari, maquinari o sensoring aplicable al seu negoci en l’ activitat comercial minorista.  El concurs té diferents categories:  Idees orientades a la tecnificació dels negocis comercials amb venda presencial Idees orientades a la tecnificació dels negocis amb venda online i offline Idees orientades a dotar de solucions tecnològiques les àrees comercials urbanes, establiments (...).

+ Ampliar informació


Ajuts per a projectes d’eficiència energètica i economia circular d’empreses turístiques

Disponible fins el dia 31/12/2024 / Publicada el 9 de gener de 2023

RESOLUCIÓ EMT/4139/2022, de 21 de desembre, per la qual s’obre la convocatòria per a la concessió d’ajuts per a projectes d’eficiència energètica i economia circular d’empreses turístiques. Aquesta línia de subvencions té com a objecte el finançament a empreses d’allotjaments turístics amb projectes que permetin adoptar mesures per reduir el consum d’energia, per introduir sistemes de gestió energètica i tecnologies més eficients així com per fomentar l’ús d’energies renovables en les seves instal·lacions. Seran actuacions subvencionables: Millora de l’eficiència energètica de l’envoltant tèrmic. Millora de l’eficiència energètica i d’energies renovables a les instal·lacions tèrmiques de calefacció, climatització, ventilació i aigua (...).

+ Ampliar informació


 
Tornar a tots els serveis a empreses

Buy now