Formació i programes de capacitació

Formació i programes de capacitació

Amb la voluntat de potenciar el desenvolupament econòmic i social de Molins de Rei, l’Ajuntament participa en col·laboració amb altres administracions d’àmbit supramunicipal en diferentes projectes adreçats a la consolidació i el creixement de les empreses.

Us podeu adreçar a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa per telèfon al 93.680.02.97 o per correu electrònic a empresa@molinsderei.cat per informar-vos dels projectes que actualment estan oberts.

Alguns dels projectes en els que es participa de forma activa són:

Accelera el creixement

Des del 2012, PIMEC i la Diputació de Barcelona impulsem cada any un programa per al creixement de 50 pimes de la demarcació de Barcelona. Accelera el Creixement és un programa consolidat d’acompanyament empresarial en què empresari i treballadors uneixen esforços per col·laborar amb experts en creixement empresarial que els donen suport continuat durant 9 mesos.
Aquest programa d’acceleració empresarial abasta aspectes com són la innovació tecnològica, les millores en la comercialització de productes i serveis, el procés d’internacionalització de la pime i l’organització empresarial.

+ Més informació

Mentoring

Programa que consisteix en un acompanyament personalitzat fet per persones empresàries, directives o professionals amb àmplia experiència empresarial, que en qualitat de voluntàries, aporten la seva experiència per a analitzar conjuntament els reptes del negoci i trobar-hi les millors solucions, mitjançant l’escolta activa i preguntes obertes, possibilitant el seu desenvolupament personal i professional i la consolidació i creixement del seu negoci.

Es canalitza mitjançant reunions online o presencials, durant un període d’entre 6 mesos i 1 any.

Flyer informació

+ Més informació

PICE

El Programa Integral de Qualificació i Ocupació (PICE) de la Cambra de Comerç de Barcelona, és un programa dissenyat per atendre les necessitats com a empresa a l’hora de contractar empleats amb una formació, capacitació i qualificació professional d’acord amb el lloc a cobrir.

+ Més informació

Xarxa Ateneu

L’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat forma part de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius, un servei present a tot Catalunya per impulsar l’economia social i solidària.
Sumant les capacitats de tota la comarca, de les administracions públiques i de les entitats volem generar ocupació de qualitat i fomentar la creació de noves iniciatives econòmiques transformadores.

+ Més informació

Innobus

El programa Innobus s’adreça a joves universitaris, graduats o a punt de ser-ho. És una iniciativa que es presenta com a mitjà per apropar els joves emprenedors a l’ecosistema empresarial de la comarca.
Innobaix fa una selecció de candidats i els puja a l’anomenat Autobús de la Innovació, que recorre la comarca del Baix Llobregat fent parada a diferents empreses, que reben els joves i els plantegen reptes que han de superar.

+ Més informació

FORMACIÓ

Tallers de formació de diferents temàtiques relacionades amb àmbits estratègics de l’empresa: econòmic, màrqueting, organització, comunicació, xarxes socials, innovació, economia circular…

Durada: segons la temàtica tenen durada de 3 a 18 hores
Informació per fer la inscripció: mitjançant empresa@molinsderei.cat o al telèfon 936800297

Calendari: consultar agenda


Tornar a tots els serveis a empreses
Compartir:
Buy now