Talent jove

Projectes empresarials promoguts per joves del Servei Creació Empresa Molins de Rei

TALENT JOVE

En aquesta secció trobaràs informació i recursos,  adreçats principalment als joves, de l’àmbit empresarial i de l’emprenedoria.


ASSESSORAMENTS PERSONALITZATS PER CREAR LA TEVA EMPRESA

 

Vols crear el teu propi lloc de treball a travès de l’autoocupació?

Tens una idea de negoci, però no saps per on començar?

Necessites suport econòmic per al teu projecte?

Vols accedir a subvencions?

Servei de Creació d’Empresa Ajuntament de Molins de Rei, t’ajudem a fer el teu projecte realitat i a formar part d’una comunitat de joves emprenedors/es com tu.

Inscripcions i informació a : empresa@molinsderei.cat o fent clic aquí.

Si tens una idea d’empresa o projecte i necessites informació, t’oferim assessorament personalitzat i especialitzat amb un assessor del Servei de Creació d’Empreses, sobre qualsevol aspecte relacionats amb la creació, constitució i consolidació del teu projecte: normativa, màrqueting, formes jurídiques, finançament, anàlisi de la idea o el pla d’empresa, entre d’altres.

Informació per fer la inscripció: mitjançant emprenedors@molinsderei.cat o al telèfon 9366684812

Pots consultar altres serveis adreçats a l’emprenedoria o a l’empresa.

 

 

 

 


DIA DE L’EMPRENEDOR/A

Activitat organitzada amb la col·laboració d’altres ajuntaments, la Jove Cambra Internacional, la Universitat Politècnica de Barcelona i la Diputació de Barcelona. L’objectiu és fomentar l’esperit emprenedor, i estimular la creació d’idees amb finalitat empresarial entre els alumnes de secundària, i per fer-ho es fan diferents activitats al llarg d’un matí i es premien les millors idees aportades pels participants.

OBJECTIUS

  1. Fomentar l’esperit emprenedor entre els joves.
  2. Estimular la creació d’idees amb finalitat empresarial entre els alumnes de secundària.

Informació mitjançant empresa@molinsderei.cat o al telèfon 936800297


ACTE EXCÈL.LENCIA EDUCATIVA

Els alumnes de que finalitzen el Batxillerat i els Cicles Formatius als centres educatius l’IES Bernat el Ferrer, l’IES Lluís de Requesens i el Col·legi Virolai, a proposta de cada centre,  reben el reconeixement pel seu esforç i dedicació a l’estudi, així com per la seva trajectòria personal, ja sigui en l’àmbit familiar, escolar o social.

Amb l’objectiu de conèixer com funciona el món empresarial, l’alumnat guardonat fa una visita a una empresa ubicada a Molins de Rei i de referència.  per apropar el talent jove a les empreses capdavanteres de Molins de Rei.
Cal recordar que aquesta acció s’impulsa des de l’Ajuntament de Molins de Rei en el marc del Pla Local de Joventut i del Programa d’Informació i Dinamització als Centres Educatius (PIDCES) i té els següents objectius:

    • Reconèixer l’esforç i la dedicació a l’estudi dels i les joves.
    • Valorar la seva trajectòria personal, amb el desig de motivar-los a prosseguir els seus estudis en aquells nivells d’ensenyament que decideixin escollir.
    • Conèixer com el món empresarial aplica els criteris de qualitat i excel·lència en la gestió de persones.

PROGRAMA INNOBUS

El programa Innobus és una iniciativa d’Innobaix que s’adreça a joves universitaris, graduats o a punt de ser-ho. És una iniciativa que es presenta com a mitjà per apropar els joves emprenedors/es a l’ecosistema empresarial de la comarca.
Innobaix fa una selecció de candidats i els puja a l’anomenat Autobús de la Innovació, que recorre la comarca del Baix Llobregat fent parada a diferents empreses, que reben els joves i els plantegen reptes que han de superar.

+ Més informació

 


NOTÍCIES


RECURSOS

AJUTS I SUBVENCIONS

 

Buy now