Actualitat a Espai Empresa

Dues empreses de Molins participen a l’Innobus

Noticia publicada el 26 de setembre de 2022
Carpel Min i Adtel Sistemes col·laboren en la 7ª edició de l’Innobus, un programa de l’Innobaix que connecta joves talents i empreses del territori

El programa Innobus, impulsat per Innobaix, arriba a la 7ª edició amb la col·laboració de dues empreses situades a Molins de Rei: Carpel Min i Adtel Sistemes de Telecomunicación. Carpel Min, es dedica a la fabricació i disseny de maquinària industrial i automatització i Adtel Sistemas de Telecomunicación treballa en sistemes de telecomunicacions, totes dues situades en el Polígon El Pla.

Innobaix és una Agència per a la Innovació i el Coneixement del Baix Llobregat i l’Hospitalet creada el 2009 sense ànim de lucre amb propòsit de reunir talent, coneixement i networking entre empreses, i l’Ajuntament de Molins hi forma part. Enguany s’organitza la 7ª edició del programa ‘Innobus’, un projecte dirigit a joves i a empreses que té com a objectiu crear connexions entre el talent universitari i les empreses del territori. Uneix les idees innovadores de joves que tot just han acabat els seus estudis amb l’experiència d’empreses consolidades. D’aquesta manera els joves tenen l’oportunitat de conèixer i treballar en el sector i les empreses tenen noves mirades.

L’Innobus ha començat la ruta avui, 26 de setembre, amb la vintena de joves participants i la primera parada ha estat a Molins de Rei, a Carpel Min.  L’alcalde, Xavi Paz, i el regidor d’empresa, Jordi Pradell, han aprofitat la visita per donar la benvinguda als joves i també agrair a l’empresa molinenca la seva participació.  Aquest dimecres 28, l’altra empresa molinenca col·laboradora, Adtel, durà a terme un pitch dins de l’Innobus explicant el funcionament de la seva empresa i motivant als joves participants.
Compartir:
Buy now