Actualitat a Espai Empresa

Els centres de secundària celebren el Dia de l’Emprenedor i l’Emprenedora

Noticia publicada el 1 de desembre de 2023
Més de 200 persones, entre alumnat i professorat, han participat en la 17a edició del Dia de l’Emprenedor i l’Emprenedora que ha tingut lloc a l’Institut Bernat el Ferrer

Un any més, els dos centres de secundària públics de Molins de Rei, el Bernat el Ferrer i el Lluís de Requesens, han participat en la jornada del Dia de l’Emprenedor i l’Emprenedora, que enguany ha arribat a la 17a edició. L’acte, organitzat des de l’Ajuntament de Molins de Rei, en el marc del programa Emprèn Cat, ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya i el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

L’acte ha reunit a més de  200 persones, entre alumnat i professorat de sis instituts de quatre municipis del Baix Llobregat: l’Institut Lluís de Requesens, l’Institut Bernat el Ferrer, de Molins de Rei; l’Institut Gabriela Mistral i l’Institut Salesians, de Sant Vicenç dels Horts; i l’Institut Corbera, de Corbera de Llobregat i l’Institut Pallejà,  de Pallejà.

L’Institut Bernat el Ferrer ha tornat a ser l’amfitrió d’aquesta trobada de joves de batxillerat i cicles formatius, amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor a través d’activitats didàctiques que s’han realitzat al llarg del matí.

Com cada edició, els instituts presenten idees innovadores i d’emprenedoria. El guanyador/a del concurs d’idees innovadores ha estat l’Institut Salesians de Sant Vicenç dels Horts, amb el projecte ‘Shop secondhand’, el segon lloc ha estat per l’Institut de Corbera de Llobregat, amb el projecte ‘Chip and Find’,  i el tercer premi se l’ha endut l’Institut de Pallejà amb el projecte ‘Moti’ i el guanyador/a del concurs d’emprenedoria, ha estat l’institut Gabriela Mistral de Sant Vicenç dels Horts.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde, Xavi Paz, que ha donat la benvinguda a tots els i les assistents; i el regidor d’Empresa, Activitats i Tecnologies 4.0,  Joan Carles Serra, que ha estat l’encarregat de lliurar els premis als guanyadors i guanyadores, així com l’intervenció de cloenda de l’acte.

L’acte ha estat presentat per Anna Serrano,  experta en comunicació corporativa convencional i digital i en docència en l’àmbit de la digitalització de la comunicació per empreses, i Sergi Armentano,  artista, actor i mag. També hi ha participat representants de la Universitat Politècnica de Barcelona, de la Diputació de Barcelona i de la Jove Cambra Internacional de Catalunya.
Compartir:
Buy now