Actualitat a Espai Empresa

Acte de reconeixement a l’excel·lència educativa 2023

Noticia publicada el 23 de juny de 2023
L’Ajuntament de Molins de Rei reconeix l’esforç i la dedicació a l’estudi de 29 alumnes que finalitzen el Batxillerat i Cicles Formatius als centres educatius de la vila

Aquest dijous, 22 de juny, s’ha dut a terme l’acte de reconeixement a l’esforç i a l’excel·lència educativa de l’alumnat que ha finalitzat Batxillerat i Cicles formatius de Grau Mitjà i Superior a Molins de Rei.

En total, 29 alumnes de l’IES Bernat el Ferrer, l’IES Lluís de Requesens i el Col·legi Virolai, a proposta de cada centre, han rebut el reconeixement pel seu esforç i dedicació a l’estudi, així com per la seva trajectòria personal, ja sigui en l’àmbit familiar, escolar o social. A més, durant l’acte, s’ha realitzat una xerrada a càrrec de David Budó, exalumne de l’IES Bernat el Ferrer i enòleg,  que ha donat un discurs motivador a l’alumnat i també ha volgut remarcar la importància d’escollir una feina que els agradi, ja que “hem d’estar molts anys treballant,i per tant, hem de fer coses que valguin la pena, que ens motivin i que ens representin.”

A més, amb l’objectiu de conèixer com funciona el món empresarial, l’alumnat guardonat  ha fet una visita al matí a l’empresa Bimèdica, empresa, ubicada a Molins de Rei i de referència en el sector sanitari que ofereix solucions que faciliten les tasques dels professionals del sector. Amb la visita també s’aconsegueix un altre objectiu del consistori, apropar el talent jove a les empreses capdavanteres de Molins de Rei.

Cal recordar que aquesta acció s’impulsa des de l’Ajuntament de Molins de Rei en el marc del Pla Local de Joventut i del Programa d’Informació i Dinamització als Centres Educatius (PIDCES) i té els següents objectius:

  • Reconèixer l’esforç i la dedicació a l’estudi dels i les joves.

  • Valorar la seva trajectòria personal, amb el desig de motivar-los a prosseguir els seus estudis en aquells nivells d’ensenyament que decideixin escollir.

  • Conèixer com el món empresarial aplica els criteris de qualitat i excel·lència en la gestió de persones.


En la seva intervenció, l’alcalde, Xavi Paz, ha explicat que “Molins de Rei es coneix per a moltes raons, i una d’elles és l’àmplia oferta educativa i de qualitat que té”. L’alcalde també ha volgut reconèixer l’esforç de l’alumnat ja que “en algunes ocasions ho van tenir més complicat a causa de la pandèmia”. En últim lloc, ha acabat el discurs fent un agraïment als docents, tècnics i famílies.

 
Compartir:
Buy now