Talent femení

Setmana de la ciència (Del 16 de novembre al 2 de desembre de 2021)

Noticia publicada el 8 de novembre de 2021

Actualment, estem immersos en la 4a Revolució Industrial i és imprescindible convertir la transformació digital en una oportunitat per als centres docents, la ciutadania i les empreses. Amb l’objectiu d’afavorir l’assoliment de l’èxit educatiu de l’alumnat de Molins de Rei,  la Regidoria de Tecnologies 4.0 de l’Ajuntament de Molins de Rei impulsa el programa Indústria 4.0: el repte de la transformació digital, que té com a objectiu contribuir a enfortir la competència digital de la ciutadania, la comunitat docent i les empreses oferint-los-hi la possibilitat de millorar la seva capacitat d’innovar i explotar tot el potencial que ofereixen les tecnologies (...).

+ Ampliar informació


Matinal de la Reempresa, dia 14 d’octubre de 2021

Noticia publicada el 4 d'octubre de 2021

La Matinal de la Reempresa, tindrà lloc el dijous 14 d’octubre de 2021. Aquesta edició es portarà a terme en format online a través de la plataforma Zoom i ha estat organitzada conjuntament pels punts locals de Reempresa de Molins de Rei, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Martorell, Castelldefels, Prat de Llobregat i Viladecans. La Matinal de la Reempresa és una jornada de caràcter supramunicipal. L’objectiu d’aquesta sessió és aprofitar un matí ple d’activitats on aprendre claus per comprar o vendre una empresa, i tenir l’oportunitat d’entrevistar-se amb empresaris cedents i potencials compradors. A continuació us detallem el (...).

+ Ampliar informació


El Polígon El Pla estrena nova rotonda

Noticia publicada el 6 d'agost de 2021

  Aquesta nova rotonda al Polígon El Pla està emmarcada en el projecte de modernització dels polígons industrials de Molins de Rei, i la seva funció principal és contribuir a limitar la velocitat del carrer de El Pla. L’alcalde, Xavi Paz, el primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, el regidor d’Empresa, Jordi Pradell, i la regidora de Via Pública, Esther Espinosa, han visitat la construcció d’una nova rotonda, a l’encreuament entre el C/Ramón i Cajal i el C/ El Pla al Polígon Industrial El Pla. Per a la creació d’aquesta rotonda s’han col·locat elements dissuasius al terra per minorar la velocitat (...).

+ Ampliar informació


S’ha ampliat el termini de presentació de sol·licituds de tres subvencions municipals adreçades a les empreses.

Noticia publicada el 2 d'agost de 2021

El passat 29 de juliol s’ha aprovat per Decret d’Alcaldia l’ampliació del termini de presentació de les sol•licituds i de la documentació i del període imputable a l’assignació económica de tres subvencions fins el 31 de desembre de 2021. Des de l’Ajuntament de Molins de Rei amb la finalitat de contribuir a la reactivació econòmica de les empreses, que no es perdin llocs de treball, i impulsar mesures que promoguin empreses ambientalment sostenibles, es van obrir tres convocatòries de subvencions adreçades als autònoms i microempreses, que finalitzava el termini de les sol•licituds el 31 de juliol de 2021, i el (...).

+ Ampliar informació


Nova rotonda al creuament del C/Ramón i Cajal i el C/El Pla

Noticia publicada el 8 de juliol de 2021

Aquesta nova rotonda al Polígon El Pla està emmarcada en el projecte de modernització dels polígons de Molins de Rei, i, al mateix temps, servirà per pacificar el trànsit i reduir la velocitat en aquesta zona. L’Ajuntament de Molins de Rei ha iniciat les obres per a la construcció d’una nova rotonda, a l’encreuament entre el C/Ramón i Cajal i el C/ El Pla. La rotonda es construirà en un temps aproximat de 15 dies i, per tant, s’espera que finalitzin les obres el proper dilluns 26 de juliol. És possible que durant aquest temps es puguin produir afectacions puntuals (...).

+ Ampliar informació


La ciberseguretat és clau per digitalitzar el teu negoci

Noticia publicada el 28 de juny de 2021

L’Ajuntament de Molins de Rei, amb la col•laboració de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, ofereix una sessió formativa sobre la ciberseguretat en la digitalització dels negocis. La informatització i l’ús de la tecnologia s’han incrementat els darrers anys i, especialment, hi ha hagut un gran salt recentment, amb l’auge dels serveis i bases de dades al núvol, el treball a distància, els accessos remots a ordinadors i servidors. També l’activitat dels ciberdelinqüents ha augmentat considerablement durant la pandèmia, com va revelar l’Informe de Tendències de Ciberseguretat 2n Semestre de 2020 de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, per això convé que (...).

+ Ampliar informació


Buy now