Talent femení

Programa de voluntariat per salvar petites empreses – SOS MENTORING 2022

Noticia publicada el 2 d'agost de 2022

  SOS MENTORING 2022       La Diputació de Barcelona en col·laboració amb la Fundació Autoocupació ofereix als Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE), entre els que es troba l’Ajuntament de Molins de Rei, un programa de mentoria amb el qual, empresaris/es amb experiència acompanyen autònoms i microempreses en la presa de decisions garantint la continuïtat de les seves activitats, tot salvaguardant la ocupació. Els beneficiaris poden ser autònoms i microempreses: De qualsevol sector. Amb el negoci en funcionament. Estat actual: arrencant, en replantejament, creixent. Amb actitud per deixar-se ajudar. Amb disponibilitat de temps. Les properes sessions informatives (...).

+ Ampliar informació


Innobus Baix 2022

Noticia publicada el 27 de juny de 2022

La setena edició del programa Innobus arrencarà la pròxima tardor, amb l’objectiu de crear connexions entre el talent universitari i les empreses del territori. La iniciativa té un doble vessant de promoció. D’una banda, incentiva les empreses a innovar i acollir noves idees. De l’altra, permet a joves que ja han acabat la carrera, donar-hi un impuls i tenir un primer contacte amb el sector empresarial. Un grup de joves que ja ha acabat la carrera s’embarcarà a l’#innobus22. Volen conèixer empreses i ajudar-les a situar-se en el mapa de la #innovació. Un viatge de dos mesos en el que (...).

+ Ampliar informació


Dones emprenedores digitals. Línia de finançament d’ENISA

Noticia publicada el 15 de maig de 2022

El Ministeri d'Afers Econòmics i Transformació Digital, MINECO, destinarà fins a 51 milions d'euros en els propers tres anys a impulsar l'emprenedoria digital femenina, a través de la línia de finançament ENISA (Empresa Nacional d’Innovació, SA). Objectiu Donar suport i impulsar, a través del finançament, projectes d’emprenedoria digital femenina i reduir la bretxa de gènere en aquest àmbit. Empreses beneficiaries Els préstecs estan destinats a empreses emergents o en fase de creixement, consolidació o internacionalització en les quals una o vàries dones ostentin una posició rellevant de lideratge o de poder dins de la societat: en l’accionariat, en l’òrgan d’administració (...).

+ Ampliar informació


Mercat cooperatives escolars

Noticia publicada el 13 de maig de 2022

 Mercat cooperatives, en el marc del programa Cueme de foment de la cultura emprenedora. El dia 21 de maig  en horari de 10 a 13h hi haurà una activitat conjunta de venda de productes, com a metodologia d’aprenentatge pels alumnes, oberta a les familíes. Participaran les tres escoles de primaria de Molins de Rei que formen part del programa Cueme: Escola El Palau, Escola Estel i Escola L’Alzina. El dia 21 de maig a les 13h, hi haurà el lliurament de plaques de participació en el programa CuEmE Per més informació fer clic aquí             (...).

+ Ampliar informació


Diagnòstic en innovació personalitzat, adreçat a empreses del sector de l’automoció

Noticia publicada el 17 de març de 2022

  El dia 16 de març de  2022, va tenir lloc la II Trobada de la indústria de l’automoció i la mobilitat de Molins de Rei. Durant l’acte es va presentar un nou projecte, impulsat per l’Ajuntament de Molins de Rei i la Cambra de Comerç de Barcelona, i amb el suport de la Fundació KIMBCN i el Centre Tecnològic Leitat, amb l’objectiu de promoure l’adopció d’una cultura d’innovació en les petites i mitjanes empreses industrials de Molins de Rei com a mesura de reactivació econòmica, adreçat inicialment de manera específica al sector de l’automoció. El format proposat consisteix en (...).

+ Ampliar informació


Estand espai empresa a la fira de la candelera – 4, 5 i 6 de febrer de 2022

Noticia publicada el 4 de febrer de 2022

Estand espai empresa a la fira de la candelera -  4, 5 i 6 de febrer de 2022 (Passeig del Terraplè, cantonada c. Del Molí) Les xarxes de connectivitat 5G: la revolució en les comunicacions d’empreses i particulars L’adopció de les noves xarxes de connectivitat 5G permet un gran nombre de connexions simultànies a major velocitat, menor latència, menor consum energètic que les fan més segures i capaces de donar resposta a més sectors, no només a nivell d'indústria 4.0, si no també a nivell sanitari, mobilitat intel·ligent connectada i autònoma, logística, agricultura i els entorns rurals, i en les (...).

+ Ampliar informació


Buy now