Talent femení

Restriccions dels usos de l’aigua per declaració de l’estat d’emergència

Noticia publicada el 13 de febrer de 2024

Resolució ACC/220/2024, de l’1 de febrer, per la qual es declara l’estat d’emergència per sequera hidrològica a les unitats d’explotació Embassaments del Ter- Llobregat Podeu consultar totes les mesures de restricció mitjançant la web de l’Agencia Catalana de l’Aigua

+ Ampliar informació


Mesures de restricció en fase d’emergència per sequera, a partir de l’1 de febrer

Noticia publicada el 7 de febrer de 2024

En termes generals es declara quan les reserves baixen per sota del 16%. Es generalitzen, davant la manca de recursos hídrics, les restriccions a tots els usos per garantir l’abastament per al consum humà amb caràcter prioritari. Les mesures entren en vigor un cop publicades al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya en aquelles unitats d’explotació en emergència. Mesures de restricció en fase d’emergència per sequera s’activaran a partir de l’1 de febrer de 2024 Hi ha restriccions pels sectors econòmics dels agricultors en un 80%, dels ramaders en un 50%  i a les indústries en un 25%. Per (...).

+ Ampliar informació


Business Networking Event (BNE) 2024 : Trobada d’empreses

Noticia publicada el 28 de desembre de 2023

CONNECTA MOLINS, dimecres 31 de gener de 2024, de 15 a 17.30 h. Jornada empresarial que es realitzarà a l'Hotel Ibis de Molins de Rei ( Avinguda de Caldes, 60), on tindrà lloc una ponència, i posteriorment es realitzarà el networking amb empreses i professionals per engegar nous projectes. Les reunions  es realitzaran amb agenda personal. Cada participant farà sis reunions amb agenda i tres reunions lliures. Per participar-hi pots fer la teva preinscripció fent clic aquí. Aforament limitat, data màxima d’inscripció el 26 de gener de 2024. Per més informació pots trucar al telèfon 93 680 02 97.

+ Ampliar informació


Innovació, transformació i pràctiques sostenibles en l’economia social

Noticia publicada el 27 de desembre de 2023

Des de l’Ajuntament de Molins de Rei, en el marc de la 173a Fira de la Candelera de Molins de Rei i de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, i amb la suport de la Federació de Cooperativa de Catalunya, organitzem la jornada presencial Innovació, transformació i pràctiques sostenibles en l’economia social, que tindrà lloc el dimarts 30 de gener  de 2024. L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer pràctiques empresarials respectuoses amb el medi ambient, la millora de la seguretat alimentaria, la preservació de la biodiversitat i la promoció d’una economia justa, tot  a partir de  l’experiència de diferents casos d’èxit (...).

+ Ampliar informació


Conferència: Innovació, tecnologia i estratègia: factors clau per al creixement i la supervivència de les empreses

Noticia publicada el 22 de desembre de 2023

  La innovació empresarial és una activitat estratègica que afavoreix que les empreses siguin més competitives i eficients, millorin els resultats i s’avancin a les necessitats del mercat. En aquesta sessió, que anirà a càrrec de Francesca Torrell, consultora d’Innovació, Indústria 4.0-Digitalització, Estratègia i Operacions a INDAEL, Senior Faculty de l’Instituto Lean Management, assessora d’ACCIO i professora d’organització d’empreses de la UPC, abordarem com la innovació empresarial és una activitat estratègica que afavoreix que les empreses siguin més competitives i eficients, millorin els resultats i s’avancin a les necessitats del mercat. Durant la conferència coneixerem com la detecció d’oportunitats mitjançant (...).

+ Ampliar informació


Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2024)

Noticia publicada el 21 de desembre de 2023

  L’Ajuntament de Molins de Rei, en el marc de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, organitza la setena Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2024), sota el paraigües de la  173a Fira de la Candelera de Molins de Rei,  que es celebrarà els dies 2,3 i 4 de febrer de 2024 al passeig del Terraplè, entre el c. del Molí i c. Rubió i Ors de Molins de Rei. En edicions anteriors, més de 350.000  persones de tota Catalunya varen visitar la Fira de la Candelera. Enguany, amb la incorporació de més activitats i d’aquesta sisena Fira de (...).

+ Ampliar informació


Buy now