Talent femení

Molins de Rei té la taxa de supervivència d’empreses més alta per 9è any consecutiu

Noticia publicada el 30 de juny de 2023

El centre local de serveis a les empreses de Molins de Rei encapçala el rànquing de la taxa de supervivència de les empreses que van rebre assessorament de l’Ajuntament l’any 2019, amb una xifra del 85,8% L’Ajuntament de Molins de Rei rep el suport del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona, que dona suport a un centenar de centres locals de serveis a les empreses de tota la província. Aquest projecte es va iniciar fa nou anys i l’Ajuntament de Molins de Rei n’ha format part des d’un inici. Cada any, la Diputació de Barcelona elabora un informe que amb l’objectiu (...).

+ Ampliar informació


Matinal Virtual de la Reempresa – Compra o ven la teva empresa!

Noticia publicada el 1 de juny de 2023

  La dissetena edició de la Matinal de la Reempresa, que tindrà lloc el proper dijous 15 de juny en format online. Estàs pensant en tenir el teu propi negoci? Estàs en situació d’atur i vols autoocupar-te? Tens un negoci i estàs pensant en vendre’l? Ara pots comprar una empresa en funcionament o vendre la teva a través de Reempresa. Es tracta d’una jornada per propiciar el contacte entre persones cedents i reemprenedores del territori i promoure nous matchings entre elles. L’esdeveniment tindrà format online a través de la plataforma Teams i tindrà una durada de 3 hores i mitja, (...).

+ Ampliar informació


Mercat cooperatives escolars

Noticia publicada el 22 de maig de 2023

Mercat cooperatives, en el marc del programa Cueme de foment de la cultura emprenedora. El divendres dia 26 de maig  en horari de 9.30 a 12.30 h hi haurà una activitat conjunta de venda de productes, com a metodologia d’aprenentatge pels alumnes, oberta a les famílies en el lateral de l’edifici El Molí, banda Passeig  del Terraplè. Participaran les quatre escoles de primària de Molins de Rei que formen part del programa Cueme: Escola El Palau, Escola Estel, Escola Madorell i Escola L’Alzina.   Col·labora:

+ Ampliar informació


Inici segona fase projecte d’acompanyament a la transformació cap a l’economia circular de les empreses industrials de Molins de Rei

Noticia publicada el 12 de maig de 2023

En el marc de l'Agenda 2030 i el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, Europa ja ha fet diverses regulacions que afecten el sector industrial i que s'han d'anar complint per part de tots els estats membres. Amb l'objectiu d'oferir l'oportunitat d'ajudar-vos en aquesta transició cap al compliment normatiu, l'any 2020 l'Ajuntament de Molins de Rei amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona va executar el projecte d'Impuls d'economia verda i circular, on es va identificar els residus que generen empreses dels dos polígons de Molins de Rei, i les empreses amb més alt potencial de convertir el residu en recurs. Aquest mes de maig iniciem la segona fase d’aquest projecte d'Acompanyament (...).

+ Ampliar informació


Presentació conclusions Programa Creixement Empresarial: estratègies d’innovació en la mobilitat sostenible

Noticia publicada el 20 d'abril de 2023

En l’acte es presentaran els principals resultats del Programa Creixement Empresarial: estratègies d’innovació en la mobilitat sostenible a les empreses del sector. S’ha elaborat un informe amb l’anàlisi dels resultats principals del programa i amb conclusions del grau de maduresa en innovació de les empreses de Molins de Rei del sector de l’automoció i  industria auxiliar de components, que han participat en el programa. Aquest acte és complimentarà amb l’experiència d’un expert en a consultoria i assessorament a PIMES industrials per la implantació de solucions d'indústria 4.0, que permetrà continuar dinamitzant l’ecosistema, i impulsar la innovació. Programa 9.30 h  Benvinguda (...).

+ Ampliar informació


Matinal Virtual de la Reempresa – Compra o ven la teva empresa!

Noticia publicada el 13 d'abril de 2023

El proper dijous 20 d’abril en format online, tindrà lloc la setzena edició de la Matinal de la Reempresa. Estàs pensant en tenir el teu propi negoci? Estàs en situació d’atur i vols autoocupar-te? Tens un negoci i estàs pensant en vendre’l? Ara pots comprar una empresa en funcionament o vendre la teva a través de Reempresa. Es tracta d’una jornada per propiciar el contacte entre persones cedents i reemprenedores del territori i promoure nous matchings entre elles. L’esdeveniment tindrà format online a través de la plataforma Teams i tindrà una durada de poc més de 3 hores, de 10.00h (...).

+ Ampliar informació


Buy now