Talent femení

Mercat cooperatives escolars

Noticia publicada el 13 de maig de 2022

Mercat cooperatives, en el marc del programa Cueme de foment de la cultura emprenedora. El dia 21 de maig  en horari de 10 a 13h hi haurà una activitat conjunta de venda de productes, com a metodologia d’aprenentatge pels alumnes, oberta a les familíes. Participaran les tres escoles de primaria de Molins de Rei que formen part del programa Cueme: Escola El Palau, Escola Estel i Escola L’Alzina. El dia 21 de maig a les 13h, hi haurà el lliurament de plaques de participació en el programa CuEmE Per més informació fer clic aquí

+ Ampliar informació


Diagnòstic en innovació personalitzat, adreçat a empreses del sector de l’automoció

Noticia publicada el 17 de març de 2022

  El dia 16 de març de  2022, va tenir lloc la II Trobada de la indústria de l’automoció i la mobilitat de Molins de Rei. Durant l’acte es va presentar un nou projecte, impulsat per l’Ajuntament de Molins de Rei i la Cambra de Comerç de Barcelona, i amb el suport de la Fundació KIMBCN i el Centre Tecnològic Leitat, amb l’objectiu de promoure l’adopció d’una cultura d’innovació en les petites i mitjanes empreses industrials de Molins de Rei com a mesura de reactivació econòmica, adreçat inicialment de manera específica al sector de l’automoció. El format proposat consisteix en (...).

+ Ampliar informació


Estand espai empresa a la fira de la candelera – 4, 5 i 6 de febrer de 2022

Noticia publicada el 4 de febrer de 2022

Estand espai empresa a la fira de la candelera -  4, 5 i 6 de febrer de 2022 (Passeig del Terraplè, cantonada c. Del Molí) Les xarxes de connectivitat 5G: la revolució en les comunicacions d’empreses i particulars L’adopció de les noves xarxes de connectivitat 5G permet un gran nombre de connexions simultànies a major velocitat, menor latència, menor consum energètic que les fan més segures i capaces de donar resposta a més sectors, no només a nivell d'indústria 4.0, si no també a nivell sanitari, mobilitat intel·ligent connectada i autònoma, logística, agricultura i els entorns rurals, i en les (...).

+ Ampliar informació


Noves formes de comunicació i màrqueting per arribar als joves

Noticia publicada el 17 de desembre de 2021

El Cooperativisme català s’ha caracteritzat per una gran resistència i adaptació als canvis de la societat al llarg del temps. L’orientació cap a una vesant molt més tecnològica i digital també ha estat un dels seus reptes, per continuar donant resposta als seus clients. Les noves generacions són cada vegada més digitals i cal adaptar el màrqueting, la comunicació i la publicitat per generar un vincle fort i adequat amb els nous perfils de joves. Des de l’Ajuntament de Molins de Rei, en el marc de la 171a Fira de la Candelera de Molins de Rei i de l’Ateneu Cooperatiu del (...).

+ Ampliar informació


Business Networking Event (BNE) 2022 : Trobada d’empreses format híbrid (presencial i virtual)

Noticia publicada el 14 de desembre de 2021

CONNECTA MOLINS, dijous 3 de febrer de 2022, de 9:30 a 12 h. Jornada empresarial on tindrà lloc una ponència, i posteriorment es realitzarà el networking amb empreses i professionals per engegar nous projectes. Les reunions  es realitzaran amb agenda personal,  en format híbrid (presencial i virtual). Cada participant farà sis reunions amb agenda i tres reunions lliures. Per participar-hi pots fer la teva preinscripció fent clic aquí Per més informació pots trucar al telèfon 93 680 02 97.    

+ Ampliar informació


Setmana de la ciència (Del 16 de novembre al 2 de desembre de 2021)

Noticia publicada el 8 de novembre de 2021

Actualment, estem immersos en la 4a Revolució Industrial i és imprescindible convertir la transformació digital en una oportunitat per als centres docents, la ciutadania i les empreses. Amb l’objectiu d’afavorir l’assoliment de l’èxit educatiu de l’alumnat de Molins de Rei,  la Regidoria de Tecnologies 4.0 de l’Ajuntament de Molins de Rei impulsa el programa Indústria 4.0: el repte de la transformació digital, que té com a objectiu contribuir a enfortir la competència digital de la ciutadania, la comunitat docent i les empreses oferint-los-hi la possibilitat de millorar la seva capacitat d’innovar i explotar tot el potencial que ofereixen les tecnologies (...).

+ Ampliar informació


Buy now