Talent femení

Els reptes i propostes del cooperativisme i l’economia social i solidària davant de la Covid-19

Noticia publicada el 19 de gener de 2021

El Cooperativisme català, un sector econòmic diversificat i amb el denominador comú de la democràcia econòmica i la propietat col•lectiva, ha donat resposta arreu del territori a les necessitats socials i sanitàries generades per la Covid-19. Amb el conjunt de l'Economia Social i Solidària i l'aliança amb altres agents, proposa un nou model econòmic català que s'orienti cap a una Economia per la Vida. Des de l’Ajuntament de Molins de Rei, en el marc de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, organitzem la jornada virtual Els reptes i propostes del cooperativisme i l’economia social i solidària davant de la Covid-19, que (...).

+ Ampliar informació


Conferència Big Data i Intel·ligència Artificial: la nova realitat empresarial

Noticia publicada el 11 de gener de 2021

El Big Data és un terme que apareix a principis de la dècada actual que, normalment, es relaciona amb l’explotació d’una gran quantitat de dades. En aquesta sessió, que anirà a càrrec de Lali Soler, directora de la Unitat de Big Data i Ciència de Dades d’Eurecat, farem una immersió ràpida en el fenomen del Big Data, la seva relació amb la Intel•ligència Artificial i les aplicacions i nous models de negoci als que han donat lloc. Entendrem com les dues tecnologies es poden combinar per millorar l’experiència amb el client o incrementar l’eficiència operacional; així con els perfils que (...).

+ Ampliar informació


Business Networking Event (BNE): Trobada d’empreses 100% on line

Noticia publicada el 8 de gener de 2021

CONNECTA MOLINS, dijous 4 de febrer de 2021, de 9:30 a 12 h. Jornada empresarial on tindrà lloc una ponència, i posteriorment es realitzarà el networking amb empreses i professionals per engegar nous projectes. Les reunions  es realitzaran amb agenda personal, 100% on line. Cada participant farà sis reunions amb agenda i tres reunions lliures. Per participar-hi pots fer la teva preinscripció fent clic aquí Per més informació pots trucar al telèfon 93 680 02 97. Fent clic aquí accediu al detall del programa  

+ Ampliar informació


L’Ajuntament de Molins de Rei impulsa La Indústria 4.0

Noticia publicada el 22 d'octubre de 2020

Estem immersos en la 4a Revolució Industrial i és imprescindible convertir la transformació digital en una oportunitat tant per a la ciutadania com per a les empreses. Per contribuir a assolir aquest objectiu, l’Ajuntament de Molins de Rei impulsa el projecte La Indústria 4.0: el repte de la transformació digital. Aquest projecte té com a finalitat que les empreses entenguin el potencial de la transformació digital i de la Indústria 4.0 a través de la difusió de les tecnologies, les aplicacions concretes i els seus beneficis. Enguany, l’Ajuntament vol fer un pas més i ofereix la possibilitat de poder fer (...).

+ Ampliar informació


Barcelona mai s’atura, reconeixement a iniciatives que han contribuït a que Barcelona i Catalunya no s’aturi durant la Covid 19

Noticia publicada el 3 d'agost de 2020

En el marc del Bizbarcelona 2020 que se celebrarà els dies 21, 22 i 23 de setembre, s’han impulsat els Reconeixements “Barcelona mai s’atura” amb l’objectiu de reconèixer iniciatives de persones emprenedores i empreses que, entre d’altres, han contribuït a que Barcelona i Catalunya no s’aturessin econòmicament, socialment o culturalment durant el període d’excepcionalitat provocat per la Covid19 S'han creat tres Reconeixements: 1.Crear o reinventar el seu negoci: Ciutadans, persones emprenedores, autònoms o pimes que han estat capaces de veure noves oportunitats de negoci creant noves iniciatives, o bé que han fet un gir en la seva activitat a causa (...).

+ Ampliar informació


La Deixalleria de Molins de Rei tornarà a obrir aquest dissabte dia 25

Noticia publicada el 24 d'abril de 2020

El proper dissabte 25 d’abril, la Deixalleria tornarà a oferir servei, això sí, només amb cita prèvia. El telèfon per demanar dia i hora és el 93 668 39 21.    Amb motiu de la represa d’algunes activitats no essencials, l’Ajuntament, seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya,  tornarà a obrir la Deixalleria Municipal en horari de dilluns a dissabte, de 8 h a 14 h. Els diumenges ho farà de les 9 h a les 13 h. Hem d’informar que només es podrà accedir a la Deixalleria amb cita prèvia. Cal contactar abans telefònicament amb el tel. 93 (...).

+ Ampliar informació


Buy now