Talent femení

S’ha ampliat el termini de presentació de sol·licituds de tres subvencions municipals adreçades a les empreses.

Noticia publicada el 2 d'agost de 2021

El passat 29 de juliol s’ha aprovat per Decret d’Alcaldia l’ampliació del termini de presentació de les sol•licituds i de la documentació i del període imputable a l’assignació económica de tres subvencions fins el 31 de desembre de 2021. Des de l’Ajuntament de Molins de Rei amb la finalitat de contribuir a la reactivació econòmica de les empreses, que no es perdin llocs de treball, i impulsar mesures que promoguin empreses ambientalment sostenibles, es van obrir tres convocatòries de subvencions adreçades als autònoms i microempreses, que finalitzava el termini de les sol•licituds el 31 de juliol de 2021, i el (...).

+ Ampliar informació


Nova rotonda al creuament del C/Ramón i Cajal i el C/El Pla

Noticia publicada el 8 de juliol de 2021

Aquesta nova rotonda al Polígon El Pla està emmarcada en el projecte de modernització dels polígons de Molins de Rei, i, al mateix temps, servirà per pacificar el trànsit i reduir la velocitat en aquesta zona. L’Ajuntament de Molins de Rei ha iniciat les obres per a la construcció d’una nova rotonda, a l’encreuament entre el C/Ramón i Cajal i el C/ El Pla. La rotonda es construirà en un temps aproximat de 15 dies i, per tant, s’espera que finalitzin les obres el proper dilluns 26 de juliol. És possible que durant aquest temps es puguin produir afectacions puntuals (...).

+ Ampliar informació


La ciberseguretat és clau per digitalitzar el teu negoci

Noticia publicada el 28 de juny de 2021

L’Ajuntament de Molins de Rei, amb la col•laboració de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, ofereix una sessió formativa sobre la ciberseguretat en la digitalització dels negocis. La informatització i l’ús de la tecnologia s’han incrementat els darrers anys i, especialment, hi ha hagut un gran salt recentment, amb l’auge dels serveis i bases de dades al núvol, el treball a distància, els accessos remots a ordinadors i servidors. També l’activitat dels ciberdelinqüents ha augmentat considerablement durant la pandèmia, com va revelar l’Informe de Tendències de Ciberseguretat 2n Semestre de 2020 de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, per això convé que (...).

+ Ampliar informació


L’Àrea d’Igualtat d’Oportunitats de la Direcció General d’Igualtat, té a disposició de les empreses, recursos per desenvolupar els plans d’igualtat, registre retributiu i auditoria salarial

Noticia publicada el 17 de juny de 2021

La conferència sobre els plans d’igualtat, registre retributiu i auditoria salarial, a càrrec de la Cap de la Secció de Programes de Foment de la Igualtat (e. f.) de l’Àrea d’Igualtat d’Oportunitats de la  Direcció General d’Igualtat, Lídia Devant Abelló, va tenir lloc el dia 16 de juny de 2021. Durant la sessió es van analitzar els aspectes més rellevants sobre la nova normativa i es van explicar de forma pedagògica, les eines i recursos, que la Direcció General d’Igualtat d’ Oportunitats de la Generalitat de Catalunya, posa a disposició de les empreses en la seva web. Els plans d'igualtat (...).

+ Ampliar informació


Cartells informatius a les terrasses per ajudar a la restauració i millorar la convivència

Noticia publicada el 16 de juny de 2021

Les cèdules recorden les principals responsabilitats dels establiments sobre la seva activitat vinculada a la terrassa. L’Ajuntament de Molins de Rei instal·larà als diferents bars i restaurants amb llicència de terrassa de la vila noves cèdules informatives. Aquests cartells de compliment obligat permeten conèixer, a través d’un codi QR, la normativa que cal implementar a l’establiment, relacionada amb la terrassa i la convivència vilatana. Les cèdules han d’estar penjades en un lloc públic amb la informació del que tenen autoritzat. L’objectiu és ajudar el sector de la restauració, un dels sectors més afectats per la covid-19,  fer més accessible la (...).

+ Ampliar informació


Els reptes i propostes del cooperativisme i l’economia social i solidària davant de la Covid-19

Noticia publicada el 19 de gener de 2021

El Cooperativisme català, un sector econòmic diversificat i amb el denominador comú de la democràcia econòmica i la propietat col•lectiva, ha donat resposta arreu del territori a les necessitats socials i sanitàries generades per la Covid-19. Amb el conjunt de l'Economia Social i Solidària i l'aliança amb altres agents, proposa un nou model econòmic català que s'orienti cap a una Economia per la Vida. Des de l’Ajuntament de Molins de Rei, en el marc de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, organitzem la jornada virtual Els reptes i propostes del cooperativisme i l’economia social i solidària davant de la Covid-19, que (...).

+ Ampliar informació


Buy now