Notícies Empreses

Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2020)

Noticia publicada el 23 de Desembre de 2019

L’Ajuntament de Molins de Rei, en el marc de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, organitza la tercera Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2020), sota el paraigües de la 169a Fira de la Candelera de Molins de Rei, que es celebrarà els dies 31 de gener, 1 i 2 de febrer de 2020 al passeig del Terraplè de Molins de Rei. L’any passat, més de 350.000 persones de Molins, de la comarca, de l’entorn metropolità i de tot Catalunya varen visitar la Fira de la Candelera. Enguany, amb la incorporació de més activitats i d’aquesta tercera (...).

+ Ampliar informació


Economia circular, la conversió del residu en recurs

Noticia publicada el 20 de Desembre de 2019

L’Economia Circular és una nova estratègia que té per objectiu reduir tan l’entrada de materials com la producció de rebuig per aconseguir tancar el fluix econòmic i ecològic dels recursos, atès que es presenta com un sistema d’aprofitament d’aquests recursos on prima la reducció, la reutilització i el reciclatge dels elements. Així, si l’ apliquem a les empreses ens aportarà importants beneficis socials i competitius. Des de l’Ajuntament de Molins de Rei, en el marc de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, organitzem la jornada Economia circular, la conversió del residu en recurs, que tindrà lloc el dilluns 27 de gener (...).

+ Ampliar informació


Prepara’t pel Brexit

Noticia publicada el 9 d'Octubre de 2019

Si ets una persona emprenedora o una empresa i t'afecta el Brexit, et facilitem la informació necessària per afrontar la nova situació. Coneix els canvis que implicaria la possible sortida del Regne Unit de la Unió Europea, sense acord, després del 31 d'octubre de 2019 i les contingències que s’estan adoptant a nivell intern i europeu. Enllaços d'interès per a la preparació del Brexit Presidencia del Gobierno: información para los operadores económicos Agencia Tributaria: consecuencias del BREXIT en la Aduana y en el IVA Secretaría General de Industria y PYME: cuestiones sectoriales y preguntas más frecuentes Secretaría de Estado de (...).

+ Ampliar informació


Premi Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat 2018-19

Noticia publicada el 20 de Setembre de 2019

El dia 19 de setembre al Consell Comarcal del Baix Llobregat es van fer el lliurament del Premi Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat 2018-19. La cooperativa vitivin de Molins, comunitat vitivinícola professional, es va presentar com a candidata a un dels tres premis i encara que no va guanyar, va rebre un reconeixement al seu projecte com la resta de candidatures.

+ Ampliar informació


L’excel·lència educativa aquest any visita l’empresa Barel

Noticia publicada el 20 de Juny de 2019

Alumnes de Batxillerat dels instituts @bernatelferrer i @illrequesens visiten l'empresa Barel, que disposa de l’impressora 3D HP Jet Fusion més gran d’Espanya, en el marc de la 11a edició de l’acte d’excel·lència educativa de l'@AjMolinsdeRei

+ Ampliar informació


Buy now