Notícies Empreses

Restriccions dels usos de l’aigua per declaració de l’estat d’excepcionalitat per sequera

Noticia publicada el 16 de maig de 2024

La Resolució ACC/1608/2024, de 8 de maig, per la qual es declara la sortida de l’estat d’emergència i l’entrada en l’estat d’excepcionalitat per sequera hidrològica a les unitats d’explotació Embassaments del Ter- Llobregat Podeu consultar totes les mesures de restricció aquí

+ Ampliar informació


Inici del Projecte Innovation Day: solucions de talent

Noticia publicada el 3 de maig de 2024

Iniciarem el Projecte Innovation Day: solucions de talent, amb el suport de la Diputació de Barcelona, adreçat a les empreses de Molins de Rei, Cervelló, Corbera de Llobregat, El Papiol, La Palma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Pallejà i Vallirana. El projecte té caràcter experimental i vol oferir solucions de talent a les necessitats del sector empresarial derivades del context actual de transformació digital i de l’Agenda 2030. L’objectiu Innovation Day: solucions de talent és connectar a empreses que busquen solucions innovadores als seus reptes empresarials en els àmbits de les tecnologies 4.0 i l’economia circular amb estudiants de segon curs (...).

+ Ampliar informació


13ª Edició del programa Accelera el Creixement

Noticia publicada el 12 d'abril de 2024

Desprès de l’èxit de les dotze edicions anteriors, s'ha obert la tretzena edició del programa Accelera el Creixement per donar suport a 50 empreses més de la demarcació de Barcelona amb alt potencial de creixement. Davant les dificultats a les que us heu enfrontat les empreses del territori en els darrers dos anys, el programa s’ha reorientat i adaptat per ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis d’acord a les noves circumstàncies. És a dir, a revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques claus per afrontar aquest situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la (...).

+ Ampliar informació


Jornada Online de l’oficina Accelera Pime al Baix Llobregat. Com t’afectaran els canvis normatius en factures i tiquets de caixa, el KIT DIGITAL, i els ajuts a la digitalització

Noticia publicada el 27 de febrer de 2024

  El passat dia 26 de febrer de 2024 va tenir lloc la jornada on line de  l’oficina Accelera Pime al Baix Llobregat. En aquesta sessió s'ha explicat com afecten els canvis normatius de facturació electrònica, i que implica la seva obligatorietat en les factures entre empreses i professionals i en tots els tiquets de caixa emesos per qualsevol establiment de comerç o servei. També s'ha explicat en que consisteix l’ajuda Kit Digital, les diferents tecnologies disponibles en aquest ajut i com accedir a la sol·licitud per tramitar-la. Fent clic aquí podeu accedir a la sessió complerta.

+ Ampliar informació


Trobada anual espai emprèn per fer sinergies, cooperar, compartir experiències i fer xarxa

Noticia publicada el 12 de desembre de 2023

Els emprenedors, emprenedores, empresaris i empresàries que s’inscriguin es podran relacionar amb els altres participants, durant els dies previs, a través del grup de Facebook creat per a aquest esdeveniment. També es seleccionaran cinc persones emprenedores i cinc empresàries que explicaran el seu projecte en la dinàmica de networking, i que optaran a un premi de 250€. Durant la trobada t’ensenyarem com calcular la nova quota d’autònom per a l’exercici 2024, i comentarem les principals novetats del règim especial d’IVA de franquícia,  a càrrec de Yolanda Presa, consultora d’YPA Project, i la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya. Per resoldre (...).

+ Ampliar informació


Acte d’inici de la 12a edició del Programa Accelera el Creixement de la Diputació de Barcelona

Noticia publicada el 2 d'octubre de 2023

El dijous 28 de setembre a les 17h va ser l’acte d’inici de la 12a edició del Programa Accelera el Creixement de la Diputació de Barcelona, al Paranimf de l'Escola Industrial (Comte d'Urgell, 187). Prèviament a l'acte, a les 16h,  es va fer una visita guiada per conèixer La Industrial. Va participar a l’acte l’empresa molinenca MYTEL CREACIONES S.L, ubicada al polígon El Pla, carrer Miquel Torelló i Pagès 29. Activitat: manipulació i muntatge de components per automoció i altres sectors. Més informació: www.mytel.es Recordar en que consisteix el Programa i antecedents: Programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement i (...).

+ Ampliar informació


Buy now