Actualitat a Espai Empresa

Premi per a Dones Innovadores 2020

Noticia publicada el 11 de març de 2020
La Comissió Europea convoca novament el Premi per a Dones Innovadores 2020 (7a edició), que té com a objectiu reconèixer a dones que hagin assolit l’excel·lència en el seu camp professional, així com donar visibilitat a l’emprenedoria femenina i proporcionar referents a altres dones que es plantegin emprendre com a projecte professional.

Els projectes seran premiats per crear un impacte innovador, havent transformat idees en nous productes i/o serveis en benefici de la ciutadania europea. S’atorgaran quatre premis: tres a dones innovadores (100 mil euros cadascuna), i un altre a dones joves, promeses emergents de la innovació (50 mil euros).

Els requisits per poder participar-hi són:

  • Haver fundat una empresa innovadora abans de l’1 de gener de 2018.

  • Haver nascut després de l’1 de gener de 1985 (per a la categoria de dona jove innovadora), resident en un estat membre de la Unió o en un país associat al programa Horitzó 2020


La data límit per a presentar les candidatures és el 21 d’abril de 2020.

Podeu trobar en aquest enllaç tota la informació relativa a aquesta convocatòria. Aquí també podeu trobar informació i consultar projectes premiats i projectes finalistes en edicions anteriors.
Compartir:
Buy now