Actualitat a espai empresa

L’Ajuntament visita l’empresa de telecomunicacions ADTEL

Noticia publicada el 18 de juny de 2021

Aquesta companyia instal·larà a la sala de sessions de l’Ajuntament un sistema tecnològic que permetrà filmar les intervencions dels diferents membres del Ple municipal. L’Ajuntament de Molins de Rei continua visitant les instal·lacions de les empreses de la vila. Aquestes trobades serveixen per conèixer de primera mà la situació actual del teixit empresarial de Molins de Rei i reforçar els lligams amb les diferents companyies. La darrera visita que ha fet el consistori ha estat a ADTEL Sistemas de Telecomunicación SL, una empresa que combina el desenvolupament de productes específics i la integració de sistemes tecnològics, capaç de prestar un (...).

+ Ampliar informació


L’Àrea d’Igualtat d’Oportunitats de la Direcció General d’Igualtat, té a disposició de les empreses, recursos per desenvolupar els plans d’igualtat, registre retributiu i auditoria salarial

Noticia publicada el 17 de juny de 2021

La conferència sobre els plans d’igualtat, registre retributiu i auditoria salarial, a càrrec de la Cap de la Secció de Programes de Foment de la Igualtat (e. f.) de l’Àrea d’Igualtat d’Oportunitats de la  Direcció General d’Igualtat, Lídia Devant Abelló, va tenir lloc el dia 16 de juny de 2021. Durant la sessió es van analitzar els aspectes més rellevants sobre la nova normativa i es van explicar de forma pedagògica, les eines i recursos, que la Direcció General d’Igualtat d’ Oportunitats de la Generalitat de Catalunya, posa a disposició de les empreses en la seva web. Els plans d'igualtat (...).

+ Ampliar informació


Cartells informatius a les terrasses per ajudar a la restauració i millorar la convivència

Noticia publicada el 16 de juny de 2021

Les cèdules recorden les principals responsabilitats dels establiments sobre la seva activitat vinculada a la terrassa. L’Ajuntament de Molins de Rei instal·larà als diferents bars i restaurants amb llicència de terrassa de la vila noves cèdules informatives. Aquests cartells de compliment obligat permeten conèixer, a través d’un codi QR, la normativa que cal implementar a l’establiment, relacionada amb la terrassa i la convivència vilatana. Les cèdules han d’estar penjades en un lloc públic amb la informació del que tenen autoritzat. L’objectiu és ajudar el sector de la restauració, un dels sectors més afectats per la covid-19,  fer més accessible la (...).

+ Ampliar informació


Visita a Menshen Iber, empresa de packaging que exporta globalment taps de plàstic

Noticia publicada el 1 de juny de 2021

Alhora, aquesta companyia ha estat premiada amb diversos fons per la seva aposta en matèria d’eficiència energètica. L’Ajuntament de Molins de Rei ha visitat les instal·lacions de l’empresa Menshen Iber S.L, instal·lada al Polígon Industrial el Pla des de fa 25 anys i fabricant líder a tot el món per a dispositius de tancament, tapes de plàstic i sistemes de dosificació. En l’actualitat, Menshen fabrica una àmplia i variada gamma de dispositius de càpsules de cafè, taps per bosses flexibles (weldspouts), tancaments de plàstic i aplicadors d’esponja per a tubs, bosses i ampolles. També ofereixen solucions individualitzades per a productes (...).

+ Ampliar informació


Visita les instal·lacions de l’empresa Bimedica, referent del sector sanitari

Noticia publicada el 10 de maig de 2021

Des de l’any 2014, l’empresa té la seva seu social i centre logístic a Molins de Rei Distribueixen productes a Espanya, Portugal i a més de 27 països d’arreu del món L’empresa Bimedica, especialitzada en productes sanitaris, compta amb una àmplia gamma de productes destinats a cobrir les necessitats dels diferents serveis de salut i en productes especialitzats en control de la infecció i geriatria. Des de fa 7 anys, la seu social i el centre logístic amb distribució peninsular i mundial de Bimedica estan ubicats a Molins de Rei, des d’on es desenvolupen tasques de recepció, emmagatzematge, preparació de (...).

+ Ampliar informació


L’Ajuntament aposta per la reactivació econòmica i les tecnologies 4.0

Noticia publicada el 29 d'abril de 2021

Les empreses amb més de 10 treballadors podran optar a una nova línia de subvenció per a inversions en tecnologies 4.0 dotada inicialment amb 25.000€. Aquesta línia complementa els ajuts aprovats per a empreses de fins a 10 treballadors Conscients que la Indústria 4.0 és una realitat que ofereix un gran potencial tant a escala empresarial com social, l’Ajuntament de Molins de Rei aposta decididament per convertir la transformació digital en una oportunitat tant per a les empreses com per a la ciutadania. Enguany dóna un pas més i aprova una nova línia de subvencions per a les empreses. L’any (...).

+ Ampliar informació


Buy now