Actualitat a espai empresa

Els reptes i propostes del cooperativisme i l’economia social i solidària davant de la Covid-19

Noticia publicada el 19 de gener de 2021

El Cooperativisme català, un sector econòmic diversificat i amb el denominador comú de la democràcia econòmica i la propietat col•lectiva, ha donat resposta arreu del territori a les necessitats socials i sanitàries generades per la Covid-19. Amb el conjunt de l'Economia Social i Solidària i l'aliança amb altres agents, proposa un nou model econòmic català que s'orienti cap a una Economia per la Vida. Des de l’Ajuntament de Molins de Rei, en el marc de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, organitzem la jornada virtual Els reptes i propostes del cooperativisme i l’economia social i solidària davant de la Covid-19, que (...).

+ Ampliar informació


Conferència Big Data i Intel·ligència Artificial: la nova realitat empresarial

Noticia publicada el 11 de gener de 2021

El Big Data és un terme que apareix a principis de la dècada actual que, normalment, es relaciona amb l’explotació d’una gran quantitat de dades. En aquesta sessió, que anirà a càrrec de Lali Soler, directora de la Unitat de Big Data i Ciència de Dades d’Eurecat, farem una immersió ràpida en el fenomen del Big Data, la seva relació amb la Intel•ligència Artificial i les aplicacions i nous models de negoci als que han donat lloc. Entendrem com les dues tecnologies es poden combinar per millorar l’experiència amb el client o incrementar l’eficiència operacional; així con els perfils que (...).

+ Ampliar informació


Business Networking Event (BNE): Trobada d’empreses 100% on line

Noticia publicada el 8 de gener de 2021

CONNECTA MOLINS, dijous 4 de febrer de 2021, de 9:30 a 12 h. Jornada empresarial on tindrà lloc una ponència, i posteriorment es realitzarà el networking amb empreses i professionals per engegar nous projectes. Les reunions  es realitzaran amb agenda personal, 100% on line. Cada participant farà sis reunions amb agenda i tres reunions lliures. Per participar-hi pots fer la teva preinscripció fent clic aquí Per més informació pots trucar al telèfon 93 680 02 97. Fent clic aquí accediu al detall del programa  

+ Ampliar informació


Vols tenir una parada al Mercat Municipal?

Noticia publicada el 27 d'octubre de 2020

El passat dia 21 d'octubre es va publicar, al perfil del contractant, la licitació que regirà la futura concessió de les parades del Mercat Municipal de Molins de Rei. Si estàs interessat o interessada a tenir una parada al Mercat, ets un emprenedor o vols expandir el teu negoci, aquesta és la teva oportunitat d'entrar a formar part de la locomotora comercial del centre vila. El termini per a la presentació d'ofertes va del dia 22 d'octubre al 20 de novembre, tots dos inclosos. Trobaràs tota la informació necessària per a poder participar dins aquest enllaç També pots contactar amb (...).

+ Ampliar informació


L’Ajuntament de Molins de Rei impulsa La Indústria 4.0

Noticia publicada el 22 d'octubre de 2020

Estem immersos en la 4a Revolució Industrial i és imprescindible convertir la transformació digital en una oportunitat tant per a la ciutadania com per a les empreses. Per contribuir a assolir aquest objectiu, l’Ajuntament de Molins de Rei impulsa el projecte La Indústria 4.0: el repte de la transformació digital. Aquest projecte té com a finalitat que les empreses entenguin el potencial de la transformació digital i de la Indústria 4.0 a través de la difusió de les tecnologies, les aplicacions concretes i els seus beneficis. Enguany, l’Ajuntament vol fer un pas més i ofereix la possibilitat de poder fer (...).

+ Ampliar informació


Convocatòria “On campus” Collider

Noticia publicada el 6 d'octubre de 2020

En el marc del foment de la transferència tecnològica la Fundació MWCapital, a través del seu programa d’incubació The Collider transforma el coneixement científic en solucions de mercat que afrontin els reptes llançats per la indústria i, millora, en conseqüència, la vida de les persones. The Collider es focalitza en donar suport a aquells projectes de base científica que ja han superat la fase de validació en laboratori, però que encara no són prou madurs com perquè les corporacions col·laborin amb ells en innovar les seves línies de negoci. Actualment s’inicia un segon projecte que pretén fomentar la cultura emprenedora (...).

+ Ampliar informació


Buy now