Actualitat a espai empresa

Programa de voluntariat per salvar petites empreses – SOS MENTORING 2022

Noticia publicada el 2 d'agost de 2022

  SOS MENTORING 2022       La Diputació de Barcelona en col·laboració amb la Fundació Autoocupació ofereix als Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE), entre els que es troba l’Ajuntament de Molins de Rei, un programa de mentoria amb el qual, empresaris/es amb experiència acompanyen autònoms i microempreses en la presa de decisions garantint la continuïtat de les seves activitats, tot salvaguardant la ocupació. Els beneficiaris poden ser autònoms i microempreses: De qualsevol sector. Amb el negoci en funcionament. Estat actual: arrencant, en replantejament, creixent. Amb actitud per deixar-se ajudar. Amb disponibilitat de temps. Les properes sessions informatives (...).

+ Ampliar informació


Reconeixement a les empreses de la 10a edició Programa Accelera el Creixement

Noticia publicada el 8 de juliol de 2022

El dijous dia 7 de juliol de 2022, en un acte celebrat a l’Escola Industrial, s’ha lliurat el reconeixement a les 48 empreses de la província de Barcelona,  que han finalitzat la seva participació en la desena edició del programa, entre les que hi havia l'empresa de Molins de Rei, BoxZero. En aquestes deu edicions, ja han passat pel programa 497 empreses i s’ha rebut prop de 900 candidatures. Durant nou mesos, el programa ‘Accelera el Creixement’ facilita a les empreses que hi participen 78 hores de formació: 40 de consultoria personalitzada i 38 en sessions grupals. Tota la formació es (...).

+ Ampliar informació


28 alumnes reben el reconeixement d’excel·lència eductiva

Noticia publicada el 30 de juny de 2022

Com cada any, l’Ajuntament ha reconegut els esforços i els bons resultats acadèmics als estudiants que han finalitzat els seus estudis de Batxillerat o Grau Superior a Molins de Rei Aquest dimecres s’ha dut a terme l’acte de reconeixement a l’esforç i a l’excel·lència educativa dels i les joves que han finalitzat els estudis a Molins de Rei. Una acció que s’impulsa des de l’Ajuntament en el marc del Pla Local de Joventut i del Programa d’Informació i Dinamització als Centres Educatius (PIDCES) mitjançant el Punt Jove, i que té com a principals objectius: Reconèixer l’esforç i la dedicació dels i les joves (...).

+ Ampliar informació


Innobus Baix 2022

Noticia publicada el 27 de juny de 2022

La setena edició del programa Innobus arrencarà la pròxima tardor, amb l’objectiu de crear connexions entre el talent universitari i les empreses del territori. La iniciativa té un doble vessant de promoció. D’una banda, incentiva les empreses a innovar i acollir noves idees. De l’altra, permet a joves que ja han acabat la carrera, donar-hi un impuls i tenir un primer contacte amb el sector empresarial. Un grup de joves que ja ha acabat la carrera s’embarcarà a l’#innobus22. Volen conèixer empreses i ajudar-les a situar-se en el mapa de la #innovació. Un viatge de dos mesos en el que (...).

+ Ampliar informació


Jornada Emprenedoria i Economia Social al Baix Llobregat

Noticia publicada el 16 de juny de 2022

                      El dia 15 de juny de 2022, es va celebrar la Jornada d'Emprenedoria i Economia Social al Baix Llobregat en la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat i convidats per l'Ateneu Cooperatiu, en la que va participar cinc Ajuntaments del Baix Llobregat , entre els que hi havia l'Ajuntament de Molins de Rei explicant les seves bones pràctiques en l'àmbit de l'economia social i solidària. En l'Ajuntament de Molins de Rei s'aposta per l'Economia Social i Solidària des de l'any 2013 realitzant difusió i incloent en la cartera (...).

+ Ampliar informació


Enquesta – Pla d’Igualtat de Molins de Rei

Noticia publicada el 15 de juny de 2022

Des de l’Ajuntament de Molins de Rei estem elaborant el Pla d’Igualtat del municipi que guiarà les polítiques d’aquest àmbit els propers anys...I ens encantaria comptar amb tu en el procés! Per això, hem creat una enquesta molt senzilla en la que (en no més de 5 minuts) pots expressar la teva opinió sobre el tema i –si vols– apuntar algunes idees o suggeriments. T’animes? Si és que sí, en aquest enllaç pots accedir a l’enquesta. I si vols anar més enllà i ajudar-nos a difondre-la, t’estarem encara més agraïts! L’enquesta estarà oberta fins el 26 de juny. Anima’t i (...).

+ Ampliar informació


Buy now