Actualitat a espai empresa

El delegat del Govern a Barcelona visita a Molins de Rei l’empresa Silence

Noticia publicada el 10 de Gener de 2020

El delegat del Govern a Barcelona Juli Fernàndez i l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, han visitat les instal·lacions de l’empresa Silence, líder a Europa en la fabricació de motos elèctriques. Acompanyats pel CEO de la companyia, Carlos Sotelo, el delegat i l’alcalde han pogut seguir el procés de producció dels dos models de moto elèctrica que comercialitza l’empresa: la S02, destinada majoritàriament a serveis de motosharing i empreses de missatgeria, i la S01, que Silence acaba de llençar al mercat de la mà de SEAT. A la visita, també hi ha assistit el regidor d’Empresa, Alejandro Herrero. L’alcalde, (...).

+ Ampliar informació


Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2020)

Noticia publicada el 23 de Desembre de 2019

L’Ajuntament de Molins de Rei, en el marc de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, organitza la tercera Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2020), sota el paraigües de la 169a Fira de la Candelera de Molins de Rei, que es celebrarà els dies 31 de gener, 1 i 2 de febrer de 2020 al passeig del Terraplè de Molins de Rei. L’any passat, més de 350.000 persones de Molins, de la comarca, de l’entorn metropolità i de tot Catalunya varen visitar la Fira de la Candelera. Enguany, amb la incorporació de més activitats i d’aquesta tercera (...).

+ Ampliar informació


Economia circular, la conversió del residu en recurs

Noticia publicada el 20 de Desembre de 2019

L’Economia Circular és una nova estratègia que té per objectiu reduir tan l’entrada de materials com la producció de rebuig per aconseguir tancar el fluix econòmic i ecològic dels recursos, atès que es presenta com un sistema d’aprofitament d’aquests recursos on prima la reducció, la reutilització i el reciclatge dels elements. Així, si l’ apliquem a les empreses ens aportarà importants beneficis socials i competitius. Des de l’Ajuntament de Molins de Rei, en el marc de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, organitzem la jornada Economia circular, la conversió del residu en recurs, que tindrà lloc el dilluns 27 de gener (...).

+ Ampliar informació


L’FP Dual com a motor de competitivat a l’empresa

Noticia publicada el 29 de Novembre de 2019

Les empreses cada vegada necessiten perfils més especialitzats, amb una formació que s’ajusti a les seves necessitats, però sovint tenen dificultats per trobar-los. Per donar resposta a aquest problema sorgeix la Formació Professional dual que els ofereix l’oportunitat de formar professionals qualificats que s’ajustin a les seves expectatives. Per ampliar la informació i resoldre els dubtes us convidem a la Jornada de presentació de la FP dual que tindrà lloc el dia 10 de desembre, de 16 a 18 h a la Federació Obrera (c. Jacint Verdaguer, 48, Molins de Rei). L’objectiu d’aquest acte és oferir l’oportunitat d’incorporar la Formació Professional dual (...).

+ Ampliar informació


L’emprenedora Anna Romeu, que ha creat l’empresa Up We Go, aposta a favor del medi ambient

Noticia publicada el 14 d'Octubre de 2019

L'empresa Up We Go, d'Anna Romeu, creada des del Servei de Creació d'Empreses de l'Ajuntament de Molins de Rei, és una de les empreses creades que aposta a favor del medi ambient. Anna Romeu desprès de la seva maternitat va fer que canviessin les seves prioritats i volgués buscar una feina per poder conciliar la seva vida. La necessitat de trobar un bon sistema de porteig per al seu nadó la va empènyer a crear un portanadons ergonòmic i sostenible. Els productes de la marca estan fets de manera artesanal, cosa que comporta que cada peça sigui única. Els teixits (...).

+ Ampliar informació


Buy now