Actualitat a espai empresa

Participació d’empreses i emprenedors en el nou programa d’acompanyament de la estratègia i en la captació de clients

Noticia publicada el 25 de novembre de 2022

Bona acollida de les empreses i emprenedors en el taller del Pla [r] Estratègia orientada a resultats. Des de l’Ajuntament de Molins de Rei es continua impulsant la reactivació econòmica de la vila, posem en marxa aquest nou programa per acompanyar a les empreses en el seu posicionament estratègic, a captar clients i a millorar el control de l’empresa d’una manera professionalitzada. Aquest servei s’imparteix a través de consultor amb expertesa en aquest àmbit, proper i flexible a les vostres necessitats i disponibilitat. Per saber quines són les necessitats, les quals necessiten soluciona les empreses, fa falta un diagnòstic i  (...).

+ Ampliar informació


Setmana de la Ciència a Molins de Rei – Del 9 al 26 de novembre de 2022

Noticia publicada el 14 de novembre de 2022

  Actualment, estem immersos en la 4a Revolució Industrial i és imprescindible convertir la transformació digital en una oportunitat per a les empreses, la comunitat docent i la ciutadania. Amb l’objectiu d’afavorir l’assoliment de l’èxit educatiu de l’alumnat de Molins de Rei,  la Regidoria de Tecnologies 4.0 de l’Ajuntament de Molins de Rei impulsa el programa Indústria 4.0: el repte de la transformació digital, que té com a objectiu contribuir a enfortir la competència digital de la ciutadania, la comunitat docent i les empreses oferint-los-hi la possibilitat de millorar la seva capacitat d’innovar i explotar tot el potencial que ofereixen les (...).

+ Ampliar informació


Nou programa per acompanyar a les empreses i emprenedors en la seva estratègia i captació de clients

Noticia publicada el 11 de novembre de 2022

Les empreses que avancen i creixen, són aquelles que són capaces de mirar en globalitat, és a dir, no marquen una línia divisòria entre ‘’online’’ i ‘’offline’’, saben desenvolupar-se en ambdós terrenys, trobant un equilibri que permet aconseguir les seves metes i objectius. Els negocis que entenen això, són les que tenen majors probabilitats d’èxit, es nodreixen d’ambdós mons, són presents en el seu pla de creixement i les combinen perquè puguin operar al mateix temps i en perfecta sintonia. Gràcies a això, i a un diagnòstic que els permeti identificar el punt de sortida i de destí, poden beneficiar-se (...).

+ Ampliar informació


Jornada: Experiències de transformació vers l’electromobilitat

Noticia publicada el 3 d'octubre de 2022

La Diputació de Barcelona organitza el proper 5 d’octubre  a les  9.00 hores, Centre de Formació Professional de l’Automoció de Martorell, una trobada intercomarcal d’empreses del sector de l’automoció amb l’objectiu de compartir experiències i reflexionar sobre la transformació del sector i establir dinàmiques de networking entre les empreses assistents. La jornada s’emmarca dins el projecte de suport a l’automoció impulsat per la Diputació de Barcelona que ha invertit 1,5M€ i ha treballat amb 8 Consells Comarcals de la província per implementar diferents plans d’acció encaminats a acompanyar la transformació de les empreses del sector cap a l’electromobilitat. La jornada (...).

+ Ampliar informació


Dues empreses de Molins participen a l’Innobus

Noticia publicada el 26 de setembre de 2022

Carpel Min i Adtel Sistemes col·laboren en la 7ª edició de l’Innobus, un programa de l’Innobaix que connecta joves talents i empreses del territori El programa Innobus, impulsat per Innobaix, arriba a la 7ª edició amb la col·laboració de dues empreses situades a Molins de Rei: Carpel Min i Adtel Sistemes de Telecomunicación. Carpel Min, es dedica a la fabricació i disseny de maquinària industrial i automatització i Adtel Sistemas de Telecomunicación treballa en sistemes de telecomunicacions, totes dues situades en el Polígon El Pla. Innobaix és una Agència per a la Innovació i el Coneixement del Baix Llobregat i l’Hospitalet creada el 2009 sense ànim de (...).

+ Ampliar informació


Programa de voluntariat per salvar petites empreses – SOS MENTORING 2022

Noticia publicada el 2 d'agost de 2022

  SOS MENTORING 2022       La Diputació de Barcelona en col·laboració amb la Fundació Autoocupació ofereix als Centres Locals de Serveis a les Empreses (CLSE), entre els que es troba l’Ajuntament de Molins de Rei, un programa de mentoria amb el qual, empresaris/es amb experiència acompanyen autònoms i microempreses en la presa de decisions garantint la continuïtat de les seves activitats, tot salvaguardant la ocupació. Els beneficiaris poden ser autònoms i microempreses: De qualsevol sector. Amb el negoci en funcionament. Estat actual: arrencant, en replantejament, creixent. Amb actitud per deixar-se ajudar. Amb disponibilitat de temps. Les properes sessions informatives (...).

+ Ampliar informació


Buy now