Actualitat a espai empresa

Xarxes 5G: empreses més flexibles, autònomes i eficients en la nova era de les comunicacions

Noticia publicada el 22 de desembre de 2021

El 5G suposarà una revolució en les comunicacions d’empreses i particulars i una oportunitat d’innovar per a les PIMES. Els avantatges es basen en un major ample de banda, més velocitat i menor latència. En aquesta sessió, que anirà a càrrec d’Eduard Martín, CIO i director de Connectivitat Intel·ligent de Mobile World Capital Barcelona, Rosa Paradell, directora de desenvolupament de negocis d’innovació de l’I2Cat i Víctor Vera, director territorial d’Empreses Catalunya a Orange España. coneixerem quin és el paper del 5G com a motor de la Indústria i la societat i les oportunitats que ens ofereix aquesta tecnologia per impulsar (...).

+ Ampliar informació


Noves formes de comunicació i màrqueting per arribar als joves

Noticia publicada el 17 de desembre de 2021

El Cooperativisme català s’ha caracteritzat per una gran resistència i adaptació als canvis de la societat al llarg del temps. L’orientació cap a una vesant molt més tecnològica i digital també ha estat un dels seus reptes, per continuar donant resposta als seus clients. Les noves generacions són cada vegada més digitals i cal adaptar el màrqueting, la comunicació i la publicitat per generar un vincle fort i adequat amb els nous perfils de joves. Des de l’Ajuntament de Molins de Rei, en el marc de la 171a Fira de la Candelera de Molins de Rei i de l’Ateneu Cooperatiu del (...).

+ Ampliar informació


Business Networking Event (BNE) 2022 : Trobada d’empreses format híbrid (presencial i virtual)

Noticia publicada el 14 de desembre de 2021

CONNECTA MOLINS, dijous 3 de febrer de 2022, de 9:30 a 12 h. Jornada empresarial on tindrà lloc una ponència, i posteriorment es realitzarà el networking amb empreses i professionals per engegar nous projectes. Les reunions  es realitzaran amb agenda personal,  en format híbrid (presencial i virtual). Cada participant farà sis reunions amb agenda i tres reunions lliures. Per participar-hi pots fer la teva preinscripció fent clic aquí Per més informació pots trucar al telèfon 93 680 02 97.    

+ Ampliar informació


Setmana de la ciència (Del 16 de novembre al 2 de desembre de 2021)

Noticia publicada el 8 de novembre de 2021

Actualment, estem immersos en la 4a Revolució Industrial i és imprescindible convertir la transformació digital en una oportunitat per als centres docents, la ciutadania i les empreses. Amb l’objectiu d’afavorir l’assoliment de l’èxit educatiu de l’alumnat de Molins de Rei,  la Regidoria de Tecnologies 4.0 de l’Ajuntament de Molins de Rei impulsa el programa Indústria 4.0: el repte de la transformació digital, que té com a objectiu contribuir a enfortir la competència digital de la ciutadania, la comunitat docent i les empreses oferint-los-hi la possibilitat de millorar la seva capacitat d’innovar i explotar tot el potencial que ofereixen les tecnologies (...).

+ Ampliar informació


Matinal de la Reempresa, dia 14 d’octubre de 2021

Noticia publicada el 4 d'octubre de 2021

La Matinal de la Reempresa, tindrà lloc el dijous 14 d’octubre de 2021. Aquesta edició es portarà a terme en format online a través de la plataforma Zoom i ha estat organitzada conjuntament pels punts locals de Reempresa de Molins de Rei, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Martorell, Castelldefels, Prat de Llobregat i Viladecans. La Matinal de la Reempresa és una jornada de caràcter supramunicipal. L’objectiu d’aquesta sessió és aprofitar un matí ple d’activitats on aprendre claus per comprar o vendre una empresa, i tenir l’oportunitat d’entrevistar-se amb empresaris cedents i potencials compradors. A continuació us detallem el (...).

+ Ampliar informació


Inaguració 10ª edició Accelera el Creixement, amb la participació de l’empresa Boxzero

Noticia publicada el 23 de setembre de 2021

  El dia 22 de setembre de 2021, es va inaugurar la 10a edició del programa Accelera el Creixement, impulsat per la Diputació de Barcelona i PIMEC i que té com l'objectiu recolzar les empreses amb alt potencial de creixement. Actiu des del 2012, el programa acompanya 50 PIMES de la demarcació de Barcelona per fer-ne efectiva la capacitat de créixer, facilitant-los eines per identificar els factors clau sobre els quals incidir, com són la transformació digital, l'equip directiu, el desenvolupament de nous productes i serveis, el finançament, la comercialització o la internacionalització. A l’acte hi va assistir el Regidor (...).

+ Ampliar informació


Buy now