Actualitat a espai empresa

El Polígon El Pla estrena nova rotonda

Noticia publicada el 6 d'agost de 2021

  Aquesta nova rotonda al Polígon El Pla està emmarcada en el projecte de modernització dels polígons industrials de Molins de Rei, i la seva funció principal és contribuir a limitar la velocitat del carrer de El Pla. L’alcalde, Xavi Paz, el primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, el regidor d’Empresa, Jordi Pradell, i la regidora de Via Pública, Esther Espinosa, han visitat la construcció d’una nova rotonda, a l’encreuament entre el C/Ramón i Cajal i el C/ El Pla al Polígon Industrial El Pla. Per a la creació d’aquesta rotonda s’han col·locat elements dissuasius al terra per minorar la velocitat (...).

+ Ampliar informació


Visita a l’empresa Vertical Fields, del sector del cultiu hidropònic vertical de vegetals

Noticia publicada el 5 d'agost de 2021

Recentment, la companyia ha rebut una subvenció de l’Ajuntament de Molins de Rei per a la compra de vehicles elèctrics. L’alcalde, Xavi Paz, el regidor d’Empresa, Jordi Pradell, i el primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, continuen visitant algunes de les empreses del teixit empresarial de Molins de Rei, la darrera en rebre la visita del consistori ha estat Vertical Fields. Aquesta empresa –beneficiària de la subvenció de l’Ajuntament per la compra de vehicles elèctrics, amb un import de 2.000€- desenvolupa cultiu hidropònic vertical de vegetals, un cultiu especial que consisteix a conrear els vegetals sense utilitzar terra en edificis, en (...).

+ Ampliar informació


S’ha ampliat el termini de presentació de sol·licituds de tres subvencions municipals adreçades a les empreses.

Noticia publicada el 2 d'agost de 2021

El passat 29 de juliol s’ha aprovat per Decret d’Alcaldia l’ampliació del termini de presentació de les sol•licituds i de la documentació i del període imputable a l’assignació económica de tres subvencions fins el 31 de desembre de 2021. Des de l’Ajuntament de Molins de Rei amb la finalitat de contribuir a la reactivació econòmica de les empreses, que no es perdin llocs de treball, i impulsar mesures que promoguin empreses ambientalment sostenibles, es van obrir tres convocatòries de subvencions adreçades als autònoms i microempreses, que finalitzava el termini de les sol•licituds el 31 de juliol de 2021, i el (...).

+ Ampliar informació


La empresa BOXZERO seleccionada per participar en la 10ª edició del programa Accelera el Creixement

Noticia publicada el 30 de juliol de 2021

  La empresa Boxzero (www.boxzero.net), ubicada a Molins de Rei i que es dedica a la innovació i desenvolupament de productes relacionats amb món industrial de dos rodes, homologacions, reparació i venda, és una de les 50 empreses seleccionades amb potencial de creixement, pel participar en la desena edició del programa Accelera el Creixement, programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement i consolidació promogut entre Diputació de Barcelona i PIMEC i, en el qual l’Ajuntament de Molins de Rei participa com a agent referent del teixit empresarial del territori. Aquest programa d’alt rendiment ofereix a les empreses (...).

+ Ampliar informació


Nova rotonda al creuament del C/Ramón i Cajal i el C/El Pla

Noticia publicada el 8 de juliol de 2021

Aquesta nova rotonda al Polígon El Pla està emmarcada en el projecte de modernització dels polígons de Molins de Rei, i, al mateix temps, servirà per pacificar el trànsit i reduir la velocitat en aquesta zona. L’Ajuntament de Molins de Rei ha iniciat les obres per a la construcció d’una nova rotonda, a l’encreuament entre el C/Ramón i Cajal i el C/ El Pla. La rotonda es construirà en un temps aproximat de 15 dies i, per tant, s’espera que finalitzin les obres el proper dilluns 26 de juliol. És possible que durant aquest temps es puguin produir afectacions puntuals (...).

+ Ampliar informació


La ciberseguretat és clau per digitalitzar el teu negoci

Noticia publicada el 28 de juny de 2021

L’Ajuntament de Molins de Rei, amb la col•laboració de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, ofereix una sessió formativa sobre la ciberseguretat en la digitalització dels negocis. La informatització i l’ús de la tecnologia s’han incrementat els darrers anys i, especialment, hi ha hagut un gran salt recentment, amb l’auge dels serveis i bases de dades al núvol, el treball a distància, els accessos remots a ordinadors i servidors. També l’activitat dels ciberdelinqüents ha augmentat considerablement durant la pandèmia, com va revelar l’Informe de Tendències de Ciberseguretat 2n Semestre de 2020 de l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya, per això convé que (...).

+ Ampliar informació


Buy now