Actualitat a espai empresa

9ª Edició del programa Accelera el Creixement

Noticia publicada el 26 de Març de 2020

Desprès de l’èxit de les vuit edicions anteriors, s'ha obert la novena edició del programa Accelera el Creixement per donar suport a 50 empreses més de la demarcació de Barcelona amb alt potencial de creixement. L’objectiu del programa és millorar la competitivitat del teixit empresarial de les comarques barcelonines i crear ocupació. És per això que l’Ajuntament de Molins de Rei participa en aquest programa, per tal que les pimes del municipi se’n puguin beneficiar i siguin de les 50 empreses seleccionades per participar. Gràcies al programa les empreses participants tindran l’oportunitat d’accedir a a més de 75 hores de formació i d’assessorament in company (...).

+ Ampliar informació


Premi per a Dones Innovadores 2020

Noticia publicada el 11 de Març de 2020

La Comissió Europea convoca novament el Premi per a Dones Innovadores 2020 (7a edició), que té com a objectiu reconèixer a dones que hagin assolit l’excel·lència en el seu camp professional, així com donar visibilitat a l’emprenedoria femenina i proporcionar referents a altres dones que es plantegin emprendre com a projecte professional. Els projectes seran premiats per crear un impacte innovador, havent transformat idees en nous productes i/o serveis en benefici de la ciutadania europea. S’atorgaran quatre premis: tres a dones innovadores (100 mil euros cadascuna), i un altre a dones joves, promeses emergents de la innovació (50 mil euros). (...).

+ Ampliar informació


L’Ajuntament aprova la modificació de les ordenances del polígon El Pla per adaptar-les a les necessitats actuals de les indústries

Noticia publicada el 10 de Febrer de 2020

L’objectiu de les modificacions és incentivar la captació de noves activitats que generin valor afegit Els canvis del Pla Parcial MR-1, Pla Parcial MR-2 i Pla Especial de Reforma Interior MR-1 del polígon del Pla milloren els usos admesos al polígon per atraure més empreses al territori adaptant els usos urbanístics a les necessitats d’espais de les indústries basades en models innovadors. Amb les noves mesures d’ordenació urbanística del Polígon Industrial El Pla, Molins de Rei aposta per les activitats industrials que generin valor, incidint especialment en la captació d’activitats que reforcin les ja existents i fomentant la captació de (...).

+ Ampliar informació


Aparcaments habilitats a la zona central de l’Av. Barcelona en motiu de la 169ª Fira de la Candelera

Noticia publicada el 30 de Gener de 2020

Amb motiu de la @firacandelera  els dies 1 i 2 de febrer s’habilitaran aparcaments a la zona central de l’Av. Barcelona en el tram comprès entre el c. Llobregat (després del canvi de rasant) i el carrer de l’Horta. @AjMolinsdeRei   #molinsderei

+ Ampliar informació


El delegat del Govern a Barcelona visita a Molins de Rei l’empresa Silence

Noticia publicada el 10 de Gener de 2020

El delegat del Govern a Barcelona Juli Fernàndez i l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, han visitat les instal·lacions de l’empresa Silence, líder a Europa en la fabricació de motos elèctriques. Acompanyats pel CEO de la companyia, Carlos Sotelo, el delegat i l’alcalde han pogut seguir el procés de producció dels dos models de moto elèctrica que comercialitza l’empresa: la S02, destinada majoritàriament a serveis de motosharing i empreses de missatgeria, i la S01, que Silence acaba de llençar al mercat de la mà de SEAT. A la visita, també hi ha assistit el regidor d’Empresa, Alejandro Herrero. L’alcalde, (...).

+ Ampliar informació


Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2020)

Noticia publicada el 23 de Desembre de 2019

L’Ajuntament de Molins de Rei, en el marc de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, organitza la tercera Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2020), sota el paraigües de la 169a Fira de la Candelera de Molins de Rei, que es celebrarà els dies 31 de gener, 1 i 2 de febrer de 2020 al passeig del Terraplè de Molins de Rei. L’any passat, més de 350.000 persones de Molins, de la comarca, de l’entorn metropolità i de tot Catalunya varen visitar la Fira de la Candelera. Enguany, amb la incorporació de més activitats i d’aquesta tercera (...).

+ Ampliar informació


Buy now