Actualitat a espai empresa

Matinal de la Reempresa, dia 14 d’octubre de 2021

Noticia publicada el 4 d'octubre de 2021

La Matinal de la Reempresa, tindrà lloc el dijous 14 d’octubre de 2021. Aquesta edició es portarà a terme en format online a través de la plataforma Zoom i ha estat organitzada conjuntament pels punts locals de Reempresa de Molins de Rei, Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Martorell, Castelldefels, Prat de Llobregat i Viladecans. La Matinal de la Reempresa és una jornada de caràcter supramunicipal. L’objectiu d’aquesta sessió és aprofitar un matí ple d’activitats on aprendre claus per comprar o vendre una empresa, i tenir l’oportunitat d’entrevistar-se amb empresaris cedents i potencials compradors. A continuació us detallem el (...).

+ Ampliar informació


Inaguració 10ª edició Accelera el Creixement, amb la participació de l’empresa Boxzero

Noticia publicada el 23 de setembre de 2021

  El dia 22 de setembre de 2021, es va inaugurar la 10a edició del programa Accelera el Creixement, impulsat per la Diputació de Barcelona i PIMEC i que té com l'objectiu recolzar les empreses amb alt potencial de creixement. Actiu des del 2012, el programa acompanya 50 PIMES de la demarcació de Barcelona per fer-ne efectiva la capacitat de créixer, facilitant-los eines per identificar els factors clau sobre els quals incidir, com són la transformació digital, l'equip directiu, el desenvolupament de nous productes i serveis, el finançament, la comercialització o la internacionalització. A l’acte hi va assistir el Regidor (...).

+ Ampliar informació


El Polígon El Pla estrena nova rotonda

Noticia publicada el 6 d'agost de 2021

  Aquesta nova rotonda al Polígon El Pla està emmarcada en el projecte de modernització dels polígons industrials de Molins de Rei, i la seva funció principal és contribuir a limitar la velocitat del carrer de El Pla. L’alcalde, Xavi Paz, el primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, el regidor d’Empresa, Jordi Pradell, i la regidora de Via Pública, Esther Espinosa, han visitat la construcció d’una nova rotonda, a l’encreuament entre el C/Ramón i Cajal i el C/ El Pla al Polígon Industrial El Pla. Per a la creació d’aquesta rotonda s’han col·locat elements dissuasius al terra per minorar la velocitat (...).

+ Ampliar informació


Visita a l’empresa Vertical Fields, del sector del cultiu hidropònic vertical de vegetals

Noticia publicada el 5 d'agost de 2021

Recentment, la companyia ha rebut una subvenció de l’Ajuntament de Molins de Rei per a la compra de vehicles elèctrics. L’alcalde, Xavi Paz, el regidor d’Empresa, Jordi Pradell, i el primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, continuen visitant algunes de les empreses del teixit empresarial de Molins de Rei, la darrera en rebre la visita del consistori ha estat Vertical Fields. Aquesta empresa –beneficiària de la subvenció de l’Ajuntament per la compra de vehicles elèctrics, amb un import de 2.000€- desenvolupa cultiu hidropònic vertical de vegetals, un cultiu especial que consisteix a conrear els vegetals sense utilitzar terra en edificis, en (...).

+ Ampliar informació


S’ha ampliat el termini de presentació de sol·licituds de tres subvencions municipals adreçades a les empreses.

Noticia publicada el 2 d'agost de 2021

El passat 29 de juliol s’ha aprovat per Decret d’Alcaldia l’ampliació del termini de presentació de les sol•licituds i de la documentació i del període imputable a l’assignació económica de tres subvencions fins el 31 de desembre de 2021. Des de l’Ajuntament de Molins de Rei amb la finalitat de contribuir a la reactivació econòmica de les empreses, que no es perdin llocs de treball, i impulsar mesures que promoguin empreses ambientalment sostenibles, es van obrir tres convocatòries de subvencions adreçades als autònoms i microempreses, que finalitzava el termini de les sol•licituds el 31 de juliol de 2021, i el (...).

+ Ampliar informació


La empresa BOXZERO seleccionada per participar en la 10ª edició del programa Accelera el Creixement

Noticia publicada el 30 de juliol de 2021

  La empresa Boxzero (www.boxzero.net), ubicada a Molins de Rei i que es dedica a la innovació i desenvolupament de productes relacionats amb món industrial de dos rodes, homologacions, reparació i venda, és una de les 50 empreses seleccionades amb potencial de creixement, pel participar en la desena edició del programa Accelera el Creixement, programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement i consolidació promogut entre Diputació de Barcelona i PIMEC i, en el qual l’Ajuntament de Molins de Rei participa com a agent referent del teixit empresarial del territori. Aquest programa d’alt rendiment ofereix a les empreses (...).

+ Ampliar informació


Buy now