Actualitat a espai empresa

2ª Edició del projecte ExportMetropolis

Noticia publicada el 17 de juny de 2024

La segona edició del Projecte ExportMetropolis, és un servei d’assessorament empresarial gratuït, per acompanyar a la petita i mitjana empresa en la seva expansió internacional, millorar la seva competitivitat i impulsar i consolidar l’exportació promogut per l’Agència Metropolitana de Desenvolupament Econòmic de l’AMB, en el qual l’Ajuntament de Molins de Rei participa com a agent referent del teixit empresarial del territori. Aquest programa està adreçat a empreses de la demarcació de Barcelona i se’n farà una selecció de 15 que estigui en la fase d’inici d’un procés d’exportació o que busqui un nou mercat internacional per vendre el seu producte (...).

+ Ampliar informació


Mercat cooperatives escolars

Noticia publicada el 27 de maig de 2024

Mercat cooperatives, en el marc del programa Cueme de foment de la cultura emprenedora. El divendres dia 31 de maig  en horari de 9.30 a 12.30 h hi haurà una activitat conjunta de venda de productes, com a metodologia d’aprenentatge pels alumnes, oberta a les famílies en el lateral de l’edifici El Molí, banda Passeig  del Terraplè. Participaran les cinc escoles de primària de Molins de Rei que formen part del programa Cueme: Escola El Palau, Escola Estel, Escola Madorell, Escola L’Alzina i l'Escola El Pont de la Cadena.   Col·labora:

+ Ampliar informació


Restriccions dels usos de l’aigua per declaració de l’estat d’excepcionalitat per sequera

Noticia publicada el 16 de maig de 2024

La Resolució ACC/1608/2024, de 8 de maig, per la qual es declara la sortida de l’estat d’emergència i l’entrada en l’estat d’excepcionalitat per sequera hidrològica a les unitats d’explotació Embassaments del Ter- Llobregat Podeu consultar totes les mesures de restricció aquí

+ Ampliar informació


Inici del Projecte Innovation Day: solucions de talent

Noticia publicada el 3 de maig de 2024

Iniciarem el Projecte Innovation Day: solucions de talent, amb el suport de la Diputació de Barcelona, adreçat a les empreses de Molins de Rei, Cervelló, Corbera de Llobregat, El Papiol, La Palma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Pallejà i Vallirana. El projecte té caràcter experimental i vol oferir solucions de talent a les necessitats del sector empresarial derivades del context actual de transformació digital i de l’Agenda 2030. L’objectiu Innovation Day: solucions de talent és connectar a empreses que busquen solucions innovadores als seus reptes empresarials en els àmbits de les tecnologies 4.0 i l’economia circular amb estudiants de segon curs (...).

+ Ampliar informació


13ª Edició del programa Accelera el Creixement

Noticia publicada el 12 d'abril de 2024

Desprès de l’èxit de les dotze edicions anteriors, s'ha obert la tretzena edició del programa Accelera el Creixement per donar suport a 50 empreses més de la demarcació de Barcelona amb alt potencial de creixement. Davant les dificultats a les que us heu enfrontat les empreses del territori en els darrers dos anys, el programa s’ha reorientat i adaptat per ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis d’acord a les noves circumstàncies. És a dir, a revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques claus per afrontar aquest situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la (...).

+ Ampliar informació


Jornada Online de l’oficina Accelera Pime al Baix Llobregat. Com t’afectaran els canvis normatius en factures i tiquets de caixa, el KIT DIGITAL, i els ajuts a la digitalització

Noticia publicada el 27 de febrer de 2024

  El passat dia 26 de febrer de 2024 va tenir lloc la jornada on line de  l’oficina Accelera Pime al Baix Llobregat. En aquesta sessió s'ha explicat com afecten els canvis normatius de facturació electrònica, i que implica la seva obligatorietat en les factures entre empreses i professionals i en tots els tiquets de caixa emesos per qualsevol establiment de comerç o servei. També s'ha explicat en que consisteix l’ajuda Kit Digital, les diferents tecnologies disponibles en aquest ajut i com accedir a la sol·licitud per tramitar-la. Fent clic aquí podeu accedir a la sessió complerta.

+ Ampliar informació


Buy now