Actualitat a espai empresa

La Cambra de Comerç engega el projecte Llotja Virtual per ajudar el teixit productiu

Noticia publicada el 30 d'Abril de 2020

La Cambra de Comerç de Barcelona ha engegat el projecte Llotja Virtual,  que posa a disposició d'empresaris, autònoms i associacions, el que ha de ser un punt de trobada, amb l'objectiu de crear comunitats col·laboratives a través de la reflexió i l'intercanvi d'idees,  a fi de preservar la continuïtat de les empreses. La primera acció de la Llotja Virtual  serà un gran esdeveniment amb el títol "Reactivem-nos” mitjançant unes jornades amb format telemàtic que tindran lloc els propers dies 6 i 7 de maig, i donaran veu als diferents sectors afectats per la situació econòmica, i comptaran amb la participació (...).

+ Ampliar informació


La Deixalleria de Molins de Rei tornarà a obrir aquest dissabte dia 25

Noticia publicada el 24 d'Abril de 2020

El proper dissabte 25 d’abril, la Deixalleria tornarà a oferir servei, això sí, només amb cita prèvia. El telèfon per demanar dia i hora és el 93 668 39 21.    Amb motiu de la represa d’algunes activitats no essencials, l’Ajuntament, seguint les recomanacions de la Generalitat de Catalunya,  tornarà a obrir la Deixalleria Municipal en horari de dilluns a dissabte, de 8 h a 14 h. Els diumenges ho farà de les 9 h a les 13 h. Hem d’informar que només es podrà accedir a la Deixalleria amb cita prèvia. Cal contactar abans telefònicament amb el tel. 93 (...).

+ Ampliar informació


Una empresa molinenca dona mascaretes i guants a la Creu Roja

Noticia publicada el 21 d'Abril de 2020

La companyia Manufactura Moderna de Metales, situada a Molins de Rei, ha entregat 2.000 mascaretes i 2.000 guants a la Creu Roja al Baix Llobregat Centre perquè els seus tècnics i voluntaris puguin garantir les mesures de prevenció davant el coronavirus. Més informació

+ Ampliar informació


Oficina d’Atenció a l’Empresa i al Treballador

Noticia publicada el 8 d'Abril de 2020

L’Ajuntament activa un punt únic d’atenció per atendre empreses, emprenedors, treballadors en actiu i aturats L’Oficina d’Atenció a l’Empresa i al Treballador s’encarrega d’assessorar, per telèfon i correu electrònic, els molinencs i molinenques que ho sol·licitin sobre les noves mesures econòmiques i financeres que s’han posat en marxa amb motiu de l’estat d’alarma. Més informació

+ Ampliar informació


IDESA Group fa una donació de 1.000 mascaretes a l’Ajuntament de Molins de Rei

Noticia publicada el 6 d'Abril de 2020

El CEO d’IDESA Group, Tom Hermann, ha lliurat als voluntaris de protecció civil 1.000 mascaretes per a repartir entre el personal que presta serveis essencials a la vila per lluitar contra els efectes de la pandèmia del Covid-19. Hermann, molt sensibilitzat amb la situació sanitària, havia comprat les mascaretes per als treballadors de l’empresa, que actualment està tancada i amb els treballadors teletreballant. Davant de la situació, va decidir fer la donació a l’ajuntament. IDESA Group és un fabricant líder de catifes i fundes, electrònica i multimèdia i accessoris de taller per a vehicles, ubicat al Polígon Industrial El Pla (...).

+ Ampliar informació


9ª Edició del programa Accelera el Creixement

Noticia publicada el 26 de Març de 2020

Desprès de l’èxit de les vuit edicions anteriors, s'ha obert la novena edició del programa Accelera el Creixement per donar suport a 50 empreses més de la demarcació de Barcelona amb alt potencial de creixement. Davant les dificultats que la situació excepcional generada per la COVID-19 comporta per a les empreses del territori; el programa s’ha reorientat i adaptat a ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis a aquesta nova realitat. És a dir, a revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques claus per afrontar aquest situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la comercialització (...).

+ Ampliar informació


Buy now