Notícies Espai Empresa

Inaguració 10ª edició Accelera el Creixement, amb la participació de l’empresa Boxzero

Noticia publicada el 23 de setembre de 2021

  El dia 22 de setembre de 2021, es va inaugurar la 10a edició del programa Accelera el Creixement, impulsat per la Diputació de Barcelona i PIMEC i que té com l'objectiu recolzar les empreses amb alt potencial de creixement. Actiu des del 2012, el programa acompanya 50 PIMES de la demarcació de Barcelona per fer-ne efectiva la capacitat de créixer, facilitant-los eines per identificar els factors clau sobre els quals incidir, com són la transformació digital, l'equip directiu, el desenvolupament de nous productes i serveis, el finançament, la comercialització o la internacionalització. A l’acte hi va assistir el Regidor (...).

+ Ampliar informació


Visita a l’empresa Vertical Fields, del sector del cultiu hidropònic vertical de vegetals

Noticia publicada el 5 d'agost de 2021

Recentment, la companyia ha rebut una subvenció de l’Ajuntament de Molins de Rei per a la compra de vehicles elèctrics. L’alcalde, Xavi Paz, el regidor d’Empresa, Jordi Pradell, i el primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, continuen visitant algunes de les empreses del teixit empresarial de Molins de Rei, la darrera en rebre la visita del consistori ha estat Vertical Fields. Aquesta empresa –beneficiària de la subvenció de l’Ajuntament per la compra de vehicles elèctrics, amb un import de 2.000€- desenvolupa cultiu hidropònic vertical de vegetals, un cultiu especial que consisteix a conrear els vegetals sense utilitzar terra en edificis, en (...).

+ Ampliar informació


La empresa BOXZERO seleccionada per participar en la 10ª edició del programa Accelera el Creixement

Noticia publicada el 30 de juliol de 2021

  La empresa Boxzero (www.boxzero.net), ubicada a Molins de Rei i que es dedica a la innovació i desenvolupament de productes relacionats amb món industrial de dos rodes, homologacions, reparació i venda, és una de les 50 empreses seleccionades amb potencial de creixement, pel participar en la desena edició del programa Accelera el Creixement, programa de suport a empreses amb alt potencial de creixement i consolidació promogut entre Diputació de Barcelona i PIMEC i, en el qual l’Ajuntament de Molins de Rei participa com a agent referent del teixit empresarial del territori. Aquest programa d’alt rendiment ofereix a les empreses (...).

+ Ampliar informació


L’Ajuntament visita l’empresa de telecomunicacions ADTEL

Noticia publicada el 18 de juny de 2021

Aquesta companyia instal·larà a la sala de sessions de l’Ajuntament un sistema tecnològic que permetrà filmar les intervencions dels diferents membres del Ple municipal. L’Ajuntament de Molins de Rei continua visitant les instal·lacions de les empreses de la vila. Aquestes trobades serveixen per conèixer de primera mà la situació actual del teixit empresarial de Molins de Rei i reforçar els lligams amb les diferents companyies. La darrera visita que ha fet el consistori ha estat a ADTEL Sistemas de Telecomunicación SL, una empresa que combina el desenvolupament de productes específics i la integració de sistemes tecnològics, capaç de prestar un (...).

+ Ampliar informació


Visita a Menshen Iber, empresa de packaging que exporta globalment taps de plàstic

Noticia publicada el 1 de juny de 2021

Alhora, aquesta companyia ha estat premiada amb diversos fons per la seva aposta en matèria d’eficiència energètica. L’Ajuntament de Molins de Rei ha visitat les instal·lacions de l’empresa Menshen Iber S.L, instal·lada al Polígon Industrial el Pla des de fa 25 anys i fabricant líder a tot el món per a dispositius de tancament, tapes de plàstic i sistemes de dosificació. En l’actualitat, Menshen fabrica una àmplia i variada gamma de dispositius de càpsules de cafè, taps per bosses flexibles (weldspouts), tancaments de plàstic i aplicadors d’esponja per a tubs, bosses i ampolles. També ofereixen solucions individualitzades per a productes (...).

+ Ampliar informació


Visita les instal·lacions de l’empresa Bimedica, referent del sector sanitari

Noticia publicada el 10 de maig de 2021

Des de l’any 2014, l’empresa té la seva seu social i centre logístic a Molins de Rei Distribueixen productes a Espanya, Portugal i a més de 27 països d’arreu del món L’empresa Bimedica, especialitzada en productes sanitaris, compta amb una àmplia gamma de productes destinats a cobrir les necessitats dels diferents serveis de salut i en productes especialitzats en control de la infecció i geriatria. Des de fa 7 anys, la seu social i el centre logístic amb distribució peninsular i mundial de Bimedica estan ubicats a Molins de Rei, des d’on es desenvolupen tasques de recepció, emmagatzematge, preparació de (...).

+ Ampliar informació


Buy now