Internacionalització

Internacionalització

Entrevistes Assessorament Internacional

Exportes i tens dubtes en els tràmits o en la documentació?
Vols ampliar mercats i no saps quins són els idonis?
Vols començar a exportar i no saps quins passos has de fer?

Des de la Regidoria d’Empresa de l’Ajuntament de Molins de Rei, amb el suport de la Cambra de Comerç de Barcelona, delegació del Baix Llobregat, i amb l’objectiu de donar suport a les empreses que actualment estan exportant o a les empreses que es volen iniciar en l’exportació, oferim la possibilitat de realitzar de manera gratuïta una entrevista personalitzada amb un tècnic especialitzat en comerç internacional de la Cambra.
Les entrevistes es faran a Molins de Rei (Centre de Serveis a les Empreses, ubicat al carrer Francesc Layret, 15).
Si esteu interessats, us podeu posar en contacte amb nosaltres, trucant al 93.680.02.97 de 8h a 15h o bé mitjançant l’adreça electrònica empresa@molinsderei.cat

+ Descarregar fitxa assessorament internacional


Catalonia Industry Suppliers

Ets una empresa amb vocació internacional? Vols que la teva empresa sigui identificada com un proveïdor industrial de referència? Si la resposta és sí, has de conèixer el Catalonia Industry Suppliers.
El Catalonia Industry Suppliers és el cercador empresarial més avançat. Agrupa els proveïdors industrials catalans amb més potencial exportador, els classifica per sectors i mostra en detall els seus principals productes i les seves aplicacions. Més de 3.000 empreses fabricants ja en formen part, provinents de sectors com l’alimentació, el químic, els sistemes industrials o la mobilitat.
Apunta-t’hi i les empreses internacionals -i també les catalanes- et podran trobar més fàcilment. A més, rebràs de forma personalitzada diverses oportunitats de negoci.


Catalonia Trade Portal

El Catalonia Trade Portal és una plataforma digital que rastreja més de 800 fonts documentals d’arreu del món, de forma immediata, més de 30 tipus de recursos informatius per facilitar els processos de negoci internacionals.
Tant si les empreses comencen a exportar com si ja exporten regularment, el Catalonia Trade Portal és un punt de referència amb la informació clau, actualitzada i ben estructurada per fer negoci a tot el món.

+ Més informació


ACC1Ó – Eines per la internacionalització

+ Més informació


Cambra de Comerç de Barcelona – Internacionalització

+ Més informació


Tornar a tots els serveis a empreses
Compartir:
Buy now