Actualitat a Espai Empresa

Molins de Rei té la taxa de supervivència d’empreses més alta per 9è any consecutiu

Noticia publicada el 30 de juny de 2023
El centre local de serveis a les empreses de Molins de Rei encapçala el rànquing de la taxa de supervivència de les empreses que van rebre assessorament de l’Ajuntament l’any 2019, amb una xifra del 85,8%

L’Ajuntament de Molins de Rei rep el suport del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona, que dona suport a un centenar de centres locals de serveis a les empreses de tota la província. Aquest projecte es va iniciar fa nou anys i l’Ajuntament de Molins de Rei n’ha format part des d’un inici.

Cada any, la Diputació de Barcelona elabora un informe que amb l’objectiu de conèixer la situació de les empreses que han rebut assessorament dels centres. Per tal de poder tenir un anàlisi més real, aquests informes s’elaboren tres anys després que l’empresa hagi rebut l’assessorament, on es comprova si continuen en funcionament, quina és la seva situació actual i quines són les seves expectatives. Per tant, en l’informe actual analitza a les empreses que van rebre assessorament l’any 2019.

Dels 39 municipis analitzats, el centre local de serveis a les empreses de Molins de Rei encapçala el rànquing, per novè any consecutiu, amb una taxa de supervivència  del 85,8% de les empreses que l’any 2019 van rebre assessorament de l’Ajuntament; una xifra molt superior a la resta dels centres analitzats, tant en l’àmbit de la comarca del Baix Llobregat – 63,3 %- , com de tota la demarcació de Barcelona- 60,6%-. A més, de les empreses creades a Molins de Rei el 2019, el 54,8% diu que l’empresa té bones perspectives de cara al present any (2023), cap les considera dolentes, i el 32,3% les considera regulars.

Com a novetat, aprofitant l’estudi que s’ha dut a terme aquest any, el programa televisiu d’economia impulsat per La Xarxa de Televisions Locals, Impuls, ha dedicat un capítol a la supervivència de les empreses, que ha comptat amb la participació de la responsable del centre local de serveis a les empreses de l’Ajuntament de Molins de Rei i de l’empresa ‘Comiendo con María’, que ha rebut l’assessorament del centre local de serveis a les empreses de Molins de Rei.

Per a més informació sobre els centres podeu consultar els webs de:
Compartir:
Buy now