Actualitat a Espai Empresa

Inici del Projecte Innovation Day: solucions de talent

Noticia publicada el 3 de maig de 2024
Iniciarem el Projecte Innovation Day: solucions de talent, amb el suport de la Diputació de Barcelona, adreçat a les empreses de Molins de Rei, Cervelló, Corbera de Llobregat, El Papiol, La Palma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Pallejà i Vallirana.

El projecte té caràcter experimental i vol oferir solucions de talent a les necessitats del sector empresarial derivades del context actual de transformació digital i de l’Agenda 2030.

L’objectiu Innovation Day: solucions de talent és connectar a empreses que busquen solucions innovadores als seus reptes empresarials en els àmbits de les tecnologies 4.0 i l’economia circular amb estudiants de segon curs dels graus d’FP, estudiants universitaris d’últim curs, doctorands i alumni d’FP i estudis universitaris de l’àmbit tecnològic que ofereixen solucions a aquests reptes.  Les empreses participants comptaran amb el suport d’una consultora especialitzada en innovació per formular-los.

Per donar resposta a les necessitats empresarials es contactarà, entre d’altres, amb la UPC, la UAB, la Jove Cambra, Innobaix, Acció, centres tecnològics com Eurecat i Leitat i amb els instituts dels municipis de la Vall Baixa del Llobregat que ofereixen graus tecnològics. D’aquesta manera, impulsarem el talent tecnològic i posarem en contacte empreses i centres docents, a través de reunions individualitzades i treball conjunt.

L’actuació finalitzarà amb un acte durant el qual s’exposaran les solucions aportades per l’alumnat dels centres docents. Les millors solucions rebran un premi en metàl·lic que garantirà el desenvolupament del projecte.

Les empreses es seleccionaran per ordre d’inscripció. El termini finalitzarà el 30 de maig.

Si voleu participar heu der fer la inscripció fent clic aquí.
Compartir:
Buy now