Ajuts, subvencions i finançament

Subvencions de l’Ajuntament de Molins de Rei a les empreses que contractin aturats de Molins de Rei


El 22 de juliol de 2016 es van aprovar definitivament les bases de la subvenció a les empreses que contractin aturats de Molins de Rei.

El dia 2 d’agost es va publicar la convocatòria a la “Base de Datos Nacional de Subvenciones”.

Aquesta subvenció té per objectiu d’ajudar a les empreses i, al mateix temps, a les persones de la vila en situació d’atur. Es subvenciona amb fins a 2.400 euros les empreses que contractin per un període no inferior a 6 mesos a persones de Molins de Rei en situació d’atur. La subvenció màxima s’atorga a les empreses que facin contractes a temps complert. En els casos de contractacions a jornada parcial es subvenciona amb 1.200 euros sempre i quan es compleixi un mínim del 50% de la jornada total.

Les ofertes de treball es gestionaran a través de la borsa de treball del Servei d’Ocupació Local de l’Ajuntament de Molins de Rei que realitzarà el procés de preselecció dels candidats juntament amb el Servei d’Empresa.

Ja es poden presentar les sol·licituds fins al 30 de novembre de 2016 o fins que s’exhaureixi el crèdit disponible.

Per qualsevol aclariment i suport en la tramitació, us podeu posar en contacte amb nosaltres trucant al 936800370 de 8 a 15h (Sra. Sandra Rodríguez) o bé mitjançant l’adreça electrònica empresa@molinsderei.cat

Compartir:
Buy now