Ajuts, subvencions i finançament

S’ha ampliat el termini de presentació de sol·licituds de les subvencions de l’Ajuntament de Molins de Rei per a autònoms i microempreses per l’aprofitament de les tecnologies 4.0

Disponible fins el dia 31/12/2021

El passat 29 de juliol s’ha aprovat per Decret d’Alcaldia número 1218 l’ampliació del termini de presentació de les sol•licituds i de la documentació i del període imputable a l’assignació económica fins el 31 de desembre de 2021.

Es subvenciona amb un import màxim de 1.500€ pel finançament de despeses relacionades amb l’aprofitament de les noves oportunitats i reptes de la transformació digital, a les empreses ubicades a Molins de Rei, amb un màxim de 10 treballadors, que s’adaptin a les tecnologies 4.0 que siguin necessàries per a continuar sent competitives i contribuir al seu creixement, segons estableix l’art. 4 de les bases.

Podeu trobar més informació sobre els requisits de les persones beneficiaries, la documentació a presentar, lloc, forma de justificació i bases reguladores de la convocatòria en l’arxiu de documentació.

Per qualsevol consulta i suport en la tramitació, es pot posar en contacte amb l’Oficina d’Atenció a l’Empresa trucant al 936800297 de 8 a 15h o bé mitjançant l’adreça electrònica empresa@molinsderei.cat

Compartir:
Buy now