Actualitat a Espai Empresa

Visita les instal·lacions de l’empresa Bimedica, referent del sector sanitari

Noticia publicada el 10 de maig de 2021
  • Des de l’any 2014, l’empresa té la seva seu social i centre logístic a Molins de Rei

  • Distribueixen productes a Espanya, Portugal i a més de 27 països d’arreu del món


L’empresa Bimedica, especialitzada en productes sanitaris, compta amb una àmplia gamma de productes destinats a cobrir les necessitats dels diferents serveis de salut i en productes especialitzats en control de la infecció i geriatria.

Des de fa 7 anys, la seu social i el centre logístic amb distribució peninsular i mundial de Bimedica estan ubicats a Molins de Rei, des d’on es desenvolupen tasques de recepció, emmagatzematge, preparació de comandes i expedició de productes. Diàriament, es distribueixen productes a clients d’Espanya, Portugal i a més de 27 països de tot el món. Per altra banda, el centre de fabricació d’alguns productes està instal·lat a Cornellà de Llobregat. A més, enguany han inaugurat noves seus a Madrid i Lisboa amb la finalitat d’estar més a prop i continuar millorant el servei als clients.

Pel que fa a Molins de Rei, durant el període de 2015 a 2020, Bimedica va utilitzar freqüentment els serveis municipals de l’Ajuntament de Molins de Rei, i 4 de les ofertes gestionades a través Servei d’Orientació Laboral van finalitzar amb la inserció laboral d’usuaris del Servei.

L’alcalde, Xavi Paz; el primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, i el regidor d’Empresa i Activitats, Jordi Pradell, han visitat les instal·lacions d’aquesta empresa.

Durant aquesta visita, l’alcalde ha explicat que celebra comptar amb una empresa com Bimedica a Molins de Rei, “que aspira a millorar la qualitat de vida dels pacients i a oferir solucions que facilitin la feina dels professionals”. A més, considera que “la seva tasca ha estat clau durant l’últim any de pandèmia i la prova més evident és que Bimedica és referent en el sector sanitari”.
Per la seva banda, el regidor d’Empresa, Jordi Pradell, explica que “Molins de Rei necessita empreses que impulsin i tinguin com a objectiu la reactivació econòmica de la vila i la millora de la cohesió social. L’empresa Bimedica és un exemple d’això”.
Compartir:
Buy now