Ajuts, subvencions i finançament

Subvencions per transformar flotes de transport per carretera de viatgers i mercaderies

Disponible fins el dia 30/04/2024

L’objecte d’aquesta convocatòria es fomentar la transformació de vehicles pesants de viatgers i mercaderies per carretera per tal d’afavorir la descarbonització i la millora de l’aire a les ciutats. Aquestes subvencions formen part del Programa de transformació de flotes de vehicles pesants de transport professional per carretera i s’atorguen a l’empara de la subvenció concedida pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, dins el marc del Mecanisme de Recuperació i Resiliència.

Els vehicles lleugers destinats a transport professional, com per exemple taxis o furgonetes, no estan inclosos en aquesta subvenció. Tot i això, es poden beneficiar d’altres línies d’ajut, concretament, de la línia MOVES III i d’incentius per a l’electrificació de flotes de vehicles lleugers (MOVES FLOTAS).

El termini de presentació de les sol·licituds, restarà obert fins a les 15h del proper 30 d’abril de 2024 (excepte la modalitat 4 que restarà oberta fins a les 15h del proper 31 desembre de 2023) o  fins l’exhauriment del pressupost.

Podeu trobar tota l’informació sobre aquesta ajuda i del procediment de sol·licitud mitjançant el següent enllaç i a través de l’Oficina Next Generation EU que us pot orientar i assessorar en la millor estratègia per accedir als ajuts europeus així com la possibilitat d’inscriure-us al servei d’alertes per estar al dia de les noves convocatòries.

Compartir:
Buy now