Ajuts, subvencions i finançament

Subvencions per a projectes d’innovació oberta i disruptiva 2024

Disponible fins el dia 30/07/2024

Subvencions per a projectes d’innovació oberta i disruptiva (ref. BDNS 771490): RESOLUCIÓ EMT/2391/2024, de 27 de juny, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2024 per a la concessió de subvencions per a projectes d’innovació oberta i disruptiva (ref. BDNS 771490). (gencat.cat)

Què es subvenciona?

Concessió de subvencions per a projectes d’innovació oberta i disruptiva que inclou les següents línies:

Línia 1. Projectes d’ideació i desenvolupament de noves iniciatives disruptives.

Línia 2. Projectes de desenvolupament d’empreses emergents (start-up) per a la realització de proves pilot conjuntament amb una entitat col·laboradora.

Línia 3. Projectes de desenvolupament d’empreses emergents (start-up) per a la realització de proves pilot per a projectes de canvi climàtic conjuntament amb una entitat col·laboradora.

 

Qui pot ser beneficiari i requisits?

Línia 1: Empreses amb establiment operatiu a Catalunya de com a mínim 5 anys de vida a data de la sol·licitud de l’ajut.

Línia 2 i 3: Empreses emergents (start-up) amb tecnologia pròpia i establiment operatiu a Catalunya que s’hagin constituït, com a màxim, 10 anys abans de la data de presentació de la sol·licitud de l’ajut.

Quina és la intensitat i l’import de l’ajut?

La quantia de la subvenció serà del 100% de la despesa subvencionable sol·licitada amb un màxim de 29.000 euros per projecte.

El termini de presentació de sol·licituds restarà obert fins a les 14:00h del dia 30 de juliol de 2024.

 En aquest enllaç trobareu el detall de la subvenció i del procediment per sol·licitar-la.

Compartir:
Buy now