Ajuts, subvencions i finançament

Subvencions per a la realització d’actuacions que redueixin l’impacte ambiental, i que fomentin i millorin l’accessibilitat de les empreses o entitats del sector cultural


RESOLUCIÓ CLT/1140/2024, per la qual es fa pública la convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a la realització d’actuacions que redueixin l’impacte ambiental, i fomentin i millorin l’accessibilitat de les empreses o entitats del sector cultural.

L’objecte d’aquesta línia és la concessió de subvencions per a la realització d’actuacions -que no siguin inversions- adreçades a reduir l’impacte ambiental, o que fomentin i millorin l’accessibilitat de les activitats i equipaments culturals de les empreses o entitats culturals.

Poden ser beneficiaris aquelles empreses dins dels àmbits del sector audiovisual, de les arts escèniques (dansa, teatre i circ), de la música, de les arts visuals, del llibre, dels videojocs i de la cultura digital.

Què es subvencionarà?

  • Actuacions que redueixin l’impacte ambiental.
  • Actuacions que fomentin i millorin l’accessibilitat.

Podreu trobar les despeses subvencionables dins de cada actuació a la base 4 de la RESOLUCIÓ CLT/1036/2024.

L’import de les subvenció serà, com a màxim, del 80% de la despesa subvencionable de les actuacions, amb un màxim de 20.000 euros. L’import mínim de subvenció que es pot sol·licitar és de 2.500,00 euros.

El termini per sol·licitar l’ajut restarà obert fins al proper 2 de maig de 2024 (inclòs).

Podeu trobar tota l’informació i el procediment de presentació mitjançant el següent enllaç.

Compartir:
Buy now