Ajuts, subvencions i finançament

Subvencions per a autònoms per l’aprofitament de les tecnologies 4.0

Disponible fins el dia 31/12/2022

Properament s’obrirà la nova convocatòria:

Des de l’Ajuntament de Molins de Rei es continua impulsant la reactivació econòmica de la vila, i per aquest motiu s’ha aprovarà la quarta convocatòria de les Bases reguladores de subvencions per a autònoms per l’aprofitament de les tecnologies 4.0, desprès de la bona acollida que ha tingut l’anterior convocatòria.

En el marc de la convocatòria, l’Ajuntament de Molins de Rei subvencionarà un import màxim de 1.500€ pel finançament de despeses relacionades amb l’aprofitament de les noves oportunitats i reptes de la transformació digital, a les empreses ubicades a Molins de Rei, amb un màxim de 10 treballadors, que s’adaptin a les tecnologies 4.0 que siguin necessàries per a continuar sent competitives i contribuir al seu creixement.

El termini de presentació de les sol•licituds s’indicarà en la convocatòria.

És important tenir en compte el que s’especifica en l’article 12 de les bases reguladores, en relació a la justificació i el termini.

Podeu trobar més informació sobre els requisits de les empreses beneficiaries, la documentació a presentar, lloc, forma de justificació i bases reguladores de la convocatòria en l’arxiu de documentació.

Per qualsevol consulta i suport en la tramitació, es pot posar en contacte amb l’Oficina d’Atenció a l’Empresa trucant al 936800297 de 8 a 15h o bé mitjançant l’adreça electrònica empresa@molinsderei.cat

Compartir:
Buy now