Ajuts, subvencions i finançament

Subvencions de l’Ajuntament de Molins de Rei de les quotes del RETA i despeses de local, per a la posada en marxa d’una activitat econòmica

Disponible fins el dia 31/12/2022

Properament s’obrirà la nova convocatòria:

Des de l’Ajuntament de Molins de Rei es continua impulsant la reactivació econòmica de la vila, i per aquest motiu s’ha aprovarà la vuitena convocatòria de les Bases reguladores de subvencions de les quotes mensuals del règim especial de treballadors autònoms (RETA) que inclou subvencions de despeses de local, per a la posada en marxa d’una activitat econòmica, desprès de la bona acollida que han tingut les convocatòries anteriors.

En el marc de la convocatòria, l’Ajuntament de Molins de Rei subvencionarà amb un import màxim de 2.300€ per persona emprenedora pel finançament de despeses relacionades amb les quotes del RETA i despeses del local, segons estableix l’art. 5 de les bases.

El termini de presentació de les sol•licituds s’indicarà en la convocatòria.

És important tenir en compte el que s’especifica en l’article 13 de les bases reguladores, en relació a la justificació i els terminis.

Podeu trobar més informació sobre els requisits de les persones beneficiaries, la documentació a presentar, lloc, forma de justificació i bases reguladores en l’arxiu de documentació.

Per qualsevol consulta i suport en la tramitació, es pot posar en contacte amb l’Oficina d’Atenció a l’Empresa trucant al 936800297 de 8 a 15h o bé mitjançant l’adreça electrònica empresa@molinsderei.cat

Compartir:
Buy now