Ajuts, subvencions i finançament

Subvencions de l’Ajuntament de Molins de Rei per la reactivació econòmica dels autònoms, microempreses i centres especials de treball

Disponible fins el dia 30/10/2020

Des de l’Ajuntament de Molins de Rei ha aprovat la present convocatòria de subvencions per la reactivació econòmica dels autònoms, microempreses i centres especials de treball amb l’objectiu de fer viable econòmicament el teixit empresarial de la vila, donant suport al seu manteniment, i contribuint a la seva reactivació econòmica, i a que no es perdin llocs de treball, mitjançant ajuts a les empreses ubicades a  Molins de Rei amb un màxim de deu treballadors, i al centres especials de treball amb local a Molins de Rei, afectades econòmicament per la COVID-19.

En el marc de la convocatòria, l’Ajuntament de Molins de Rei subvencionarà un import màxim de 2.500€ per empresa o centre especial de treball, d’acord amb els criteris de valoració de l’article 4 de les Bases reguladores.

El termini de presentació de les sol·licituds és fins el 30 d’octubre de 2020.

És important tenir en compte el que s’especifica en l’article 6.3 de les bases reguladores, en relació a la documentació que cal presentar.

Podeu trobar més informació sobre els requisits de les empreses beneficiaries, la documentació a presentar, lloc, termini, forma de justificació i bases reguladores de la convocatòria en l’arxiu de documentació.

Per qualsevol consulta i suport en la tramitació, es pot posar en contacte amb l’Oficina d’Atenció a l’Empresa trucant al 936800297 de 8 a 15h o bé mitjançant l’adreça electrònica empresa@molinsderei.cat

 

Compartir:
Buy now