Ajuts, subvencions i finançament

Subvencions de l’Ajuntament de Molins de Rei a les empreses que contractin aturats de Molins de Rei


Amb l’objectiu d’ajudar a les empreses i, al mateix temps, a les persones de la vila en situació d’atur, l’Ajuntament ha impulsat una nova línia de subvencions que han quedat aprovada definitivament. Concretament, l’Ajuntament de Molins de Rei amb el finançament de la Diputació de Barcelona subvencionarà amb fins a 3.000 euros les empreses que contractin per un període no inferior a 6 mesos a persones de Molins de Rei en situació d’atur. La subvenció màxima s’atorgarà a les empreses que facin contractes a temps complert. En els casos de contractacions a jornada parcial es subvencionarà amb 1.500 euros sempre i quan es compleixi un mínim del 50% de la jornada total. No se subvencionarà cap empresa que pagui per sota del què estableixi el conveni del sector o que estigui per sota del Salari Mínim Interprofessional.

Les ofertes de treball es gestionaran a través de la borsa de treball del Servei d’Ocupació Local de l’Ajuntament de Molins de Rei que realitzarà el procés de preselecció dels candidats juntament amb el Servei d’Empresa.

El període de presentació de les sol·licituds és fins el 30 de novembre de 2015 o fins que s’exhaureixi el crèdit disponible.

Compartir:
Buy now