Ajuts, subvencions i finançament

Subvencions a projectes de transformació digital i incorporació de tecnologies d’indústria 4.0


Convocatòria de la línia de subvencions per a la millora de la competitivitat de micro, petites i mitjanes empreses del sector industrial i de serveis a la producció en un entorn afectat per la covid-19 amb impacte en el seu grau de sostenibilitat ambiental i de digitalització.

 L’objecte d’aquesta convocatòria és millorar la competitivitat i la sostenibilitat de les de pimes i microempreses del sector industrial i de serveis a la producció, en un entorn de pandèmia i de transformació del sector. Les empreses han d’implementar projectes de transformació digital, com ara adquisició de maquinari i programari avançat,  o d’incorporació de tecnologies de la indústria 4.0.

Serà subvencionable les despeses per l’adquisició de maquinaria nova o equipaments avançats necessaris per implementar projectes de transformació digital de la industria 4.0 segons el que s’especifica a l’art.5 de les corresponents bases.

La quantia de l’ajut per a les persones beneficiàries serà fins a un 20% de la inversió elegible amb un màxim de 50.000,00 euros d’ajut per projecte.

El termini per la presentació de sol·licituds restarà obert fins a les 14:00 hores del dia 4 de juliol de 2023.

Podeu trobar tota l’informació sobre aquesta convocatòria i del procediment de sol·licitud mitjançant el següent enllaç.

Compartir:
Buy now