Ajuts, subvencions i finançament

Reconeixement del Dia de l’Empresa 2024


La RESOLUCIÓ EMT/736/2024, per la qual es fa pública la convocatòria del Reconeixement del Dia de l’Empresa 2024 de la Generalitat de Catalunya.

El Reconeixement del Dia de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya (acord de Govern del 23 de novembre de 2021, pel qual es declara el dia 27 de juny Dia Nacional de l’Empresa),  té com a objectiu commemorar el Dia de l’Empresa i distingir les iniciatives empresarials referents o que contribueixen de manera significativa a millorar l’entorn socioeconòmic de Catalunya.

Els reconeixements consistiran en un guardó sense dotació econòmica i, s’estableixen les categories següent:

  • Categoria 1. Governança: Mecanismes de gestió que garanteixen que l’empresa està constituïda per perdurar i reforçar el seu impacte positiu, a través del propòsit, la filosofia de participació dels grups d’interès, les estructures de govern i la transparència.
  • Categoria 2. Talent: Empresa que beneficia les persones treballadores a través de pràctiques de compensació, beneficis i formació. A més, de l’ambient de treball general, a través de la comunicació interna, la flexibilitat, la cultura corporativa i les pràctiques de salut.
  • Categoria 3. Social: Impacte social de l’empresa a la seva comunitat a través de les seves polítiques de relacions amb empreses proveïdores, principis de diversitat i pràctiques de participació, així com els serveis comunitaris i les donacions benèfiques.
  • Categoria 4. Medi Ambient: Acompliment mediambiental de l’empresa a través de les seves instal·lacions, les seves pràctiques i les seves operacions, tant pel que fa a materials, recursos utilitzats, usos d’energia i generació d’emissions a la mateixa empresa i la cadena de valor.

Poden ser candidates al Reconeixement del Dia de l’Empresa de l’any 2024: les societats de responsabilitat limitada, societat anònima, societat laboral o societat cooperativa.

El termini per presentar la candidatura finalitza el dia 11 d’abril de 2024, a les 14.00 hores.

Podeu trobar tota la informació i el procediment de presentació de la candidatura mitjançant el següent enllaç.

Compartir:
Buy now