Ajuts, subvencions i finançament

Primera convocatòria d’ajudes a projectes innovadors de R+D d’emmagatzematge energètic dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència


La Convocatòria destinarà 50.000.000 € d’ajut a projectes d’emmagatzematge energètic amb l’objecte d’avançar en el seu desenvolupament tecnològic. Per a això, finançarà projectes de desenvolupament experimental, que podrien ser prototips o projectes pilot, de qualsevol tecnologia que es trobi en un suficient nivell de maduresa tecnològica.

 El període de presentació de sol·licituds s’iniciarà el proper 8 de març de 2022 i finalitzarà a les 12.00h del 10 de maig de 2022.

 Podeu trobar tota l’informació sobre aquesta ajuda a la següent web informativa habilitada: https://www.idae.es/ayudas-y-financiacion/primera-convocatoria-para-proyectos-de-id-de-almacenamiento-energetico-dentro

Tanmateix us recordem que teniu al vostre abast l’Oficina Next Generation EU que us pot orientar i assessorar en la millor estratègia per accedir als ajuts europeus així com la possibilitat d’inscriure-us al servei d’alertes per estar al dia de les noves convocatòries.

Compartir:
Buy now