Ajuts, subvencions i finançament

INNOTEC: cofinancem el teu projecte d’R+D


L’ajut INNOTEC finança des d’un 25 fins a un 70 % de projectes d’R+D, d’entre 50.000 i 200.000 euros, desenvolupats per empreses establertes a Catalunya. Aquests projectes s’han de dur a terme de forma col·laborativa amb grups universitaris (o CSIC o centres CERCA) acreditats TECNIO.
L’ajut INNOTEC es dirigeix a aquest tipus de projectes:

  • R+D Col·laboratius
  • Projectes d’R+D en què participin, com a mínim, una empresa (d’entre 4 i 500 treballadors) amb establiment operatiu a Catalunya i almenys un Desenvolupador de Tecnologia Públic DTP (grups universitaris o del CSIC i centres CERCA) acreditat TECNIO.

Els ajuts INNOTEC tenen un pressupost total d’1.650.000 euros; dels quals es destinaran 150.000 euros a ajuts en projectes d’economia circular.

Poden sol·licitar l’ajut INNOTEC les empreses establertes a Catalunya d’entre 4 i 500 treballadors que tinguin un any de vida com a mínim. Els projectes no podran superar el 50 % de la facturació de l’empresa en l’any anterior i la seva despesa subvencionable ha d’estar entre els 50.000 i els 200.000 euros. Aquests projectes s’han de dur a terme en col·laboració amb desenvolupadors acreditats TECNIO públics (grups universitaris o del CSIC i centres CERCA). La seva durada màxima és de dos anys a partir de la data de sol·licitud.

La convocatòria 2019 està oberta fins al 17 d’octubre.

Compartir:
Buy now