Ajuts, subvencions i finançament

Desena edició dels Premis DonaTIC


L’objecte d’aquesta convocatòria és distingir el paper de la dona en el món professional, empresarial i acadèmic de l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i divulgar referents entre la societat per promoure les vocacions en ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques (CTEM) i fomentar la presència femenina en les carreres tecnològiques i les enginyeries.

Els Premis tenen caràcter honorífic, sense dotació econòmica i s’estructuren en 8 categories:

 1. Emprenedora: dona o grup de dones que han fundat o cofundat una empresa del sector de les TIC o que han dut a terme innovacions en l’empresa familiar, com a intraemprenedora.
 2. Empresària: dona o grup de dones que ha consolidat una empresa del sector de les TIC.
 3. Professional: dona que treballa per a una empresa, organització o pel seu compte, que es dedica a l’àmbit de les TIC i té una titulació universitària o de formació professional en l’àmbit de les TIC.
 4. Acadèmica/Investigadora: dona que es dedica a la formació o la recerca en l’àmbit de les TIC i té una titulació universitària o de formació professional del camp de les TIC.
 5. Divulgadora: dona que treballa en l’àmbit de la comunicació o que ha dut a terme activitats de divulgació vinculades a les TIC o a les tecnologies.
 6. Dona TIC Revelació: dona amb una trajectòria curta molt rellevant i un paper significatiu i destacable en l’àmbit de les TIC.
 7. Estudiant TIC
 8. Iniciatives Referents:
  1. Empresarial: empresa, executiu/-iva en cap o equip que hagi desenvolupat una iniciativa pròpia que valori el paper de la dona en l’àmbit de les TIC.
  2. Entitat, Centre Formatiu/Institució: entitat i/o centre formatiu/institució, executiu/-iva en cap o equip que hagi desenvolupat una iniciativa pròpia que valori el paper de la dona en l’àmbit de les TIC.

El termini de presentació de sol·licitud restarà obert fins a les 14.00h del 3 de juny de 2024.

En aquest enllaç trobareu el detall de la convocatòria i del procediment per sol·licitar-la.

Compartir:
Buy now