Ajuts, subvencions i finançament

Cupons d’ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa

Disponible fins el dia 31/12/2024

El dia 30 de maig de 2024 a les 9:00h s’obre la convocatòria de Cupons d’ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa.

Aquests Cupons ACCIÓ ofereixen un descompte econòmic directe que es pot bescanviar per un servei expert en internacionalització, innovació, sostenibilitat o noves tecnologies a través de l’assessorament dels proveïdors acreditats per ACCIÓ:

  • Cupons d’estratègia per empreses industrials: Fins a 8.000 euros per acompanyar a les persones clau d’una empresa a fer un procés de reflexió sobre el model de negoci i d’innovació de l’organització i definir noves iniciatives davant els canvis que poden impactar al negoci.
  • Cupons Green: Fins a 8.000€ per identificar oportunitats d’innovació tecnològica per reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle o per disminuir la vulnerabilitat de l’empresa respecte l’emergència climàtica.
  • Cupons iniciació a l’exportació: Fins a 8.000 euros per a la subcontractació d’un Export Manager i fins a 2.500 euros pel desenvolupament d’un pla de promoció internacional.
  • Cupons International e-Trade: Fins a 6.000 euros per definir l’estratègia digital internacional, fer un pla d’accions als canals digitals o fer un anàlisis complert de la vostre presència online.
  • Cupons per Programes Europeus i R+D+I:Fins a 12.000 euros per obtenir assessorament per preparar i redactar la proposta, per la creació del consorci, suport en l’aplicació de normativa o d’aspectes relacionats amb la preparació d’un programa d’R+D+I europeu.
  • Cupons a la propietat industrial i intel·lectual: Fins a 3.000 euros per ajudar a l’empresa a protegir el seu coneixement innovador a través de la realització d’estudis que permetin explotar-lo i la de disposar de registres oficials de propietat industrial.
  • Cupons tecnologies digitals avançades: Fins a 20.000 € on podràs fer estudis de viabilitat tecnològica, analitzar nous models de negoci basats en l’ús de tecnologies avançades, fer proves de concepte o desenvolupar nous prototips, entre d’altres.

Recordeu que els Cupons ACCIÓ s’atorguen per ordre de sol·licitud i algunes modalitats s’exhaureixen en molt poc temps.

Podreu trobar el detall de la convocatòria al següent enllaç.

Per més informació us recomanem que veieu la Presentació dels Cupons ACCIÓ a la competitivitat de l’empresa.

 

Compartir:
Buy now