Ajuts, subvencions i finançament

Cupons a la indústria 4.0 (2a convocatòria)


Els Cupons a la indústria 4.0 tenen per objectiu la concessió d’ajuts per la contractació de serveis d’innovació i la implementació de tecnologies de la indústria 4.0 per millorar els productes, els serveis o els processos de l’empresa. Es poden bescanviar per un dels següents serveis:

  • Cupó diagnosi indústria 4.0: Definició d’un full de ruta per a la transformació digital de l’empresa. Aquesta diagnosi inclou la identificació d’oportunitats de millora per permetre la incorporació de noves tecnologies i facilitar el canvi estratègic, organitzatiu i cultural cap a la indústria 4.0 amb l’establiment de plans de transformació.
    Ajut màxim: 8.000 euros
  • Cupó implantació indústria 4.0: A partir d’una estratègia de transformació digital definida, aquest cupó inclou l’assessorament en la integració i testatge de tecnologies de la indústria 4.0 a través de la realització de proves pilot o l’accés a infraestructures tecnològiques, instal·lacions o arquitectures singulars.
    Ajut màxim: 20.000 euros

Recorda que els cupons es concedeixen per ordre cronològic de sol·licitud i solen exhaurir-se en poc temps. Prepara’t per sol·licitar el teu cupó consultant la documentació relacionada.

Atenció: La 2a convocatòria 2021 dels Cupons a la Indústria 4.0 és oberta fins al 5 de novembre. No obstant, t’informem que en aquests moments el volum de sol·licituds ja supera el pressupost disponible assignat a aquesta 2a convocatòria.

Més informació fes clic aquí

Compartir:
Buy now