Ajuts, subvencions i finançament

Convocatòria de la novena edició dels Premis DonaTIC


RESOLUCIÓ EMT/1912/2023 per la qual es fa publica la convocatòria de la novena edició dels Premis DonaTIC.

L’objecte d’aquesta convocatòria és distingir el paper de la dona en el món professional, empresarial i acadèmic de l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i divulgar referents entre la societat per promoure les vocacions en ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques (CTEM) i fomentar la presència femenina en les carreres tecnològiques i les enginyeries.

Els Premis tenen caràcter honorífic, sense dotació econòmica i s’estructuren en 8 categories:

 1. Emprenedora: dona fundadora o cofundadora d’una empresa en actiu del sector de les TIC o que ha dut a terme innovacions en l’empresa familiar, com a intraemprenedora.
 2. Empresària: dona que ha consolidat una empresa que es dedica a l’àmbit de les TIC.
 3. Professional: dona que treballa per a una empresa, organització o pel seu compte, que es dedica a l’àmbit de les TIC i té una titulació universitària en l’àmbit de les TIC.
 4. Acadèmica/Investigadora: dona que es dedica a la formació i/o recerca en l’àmbit de les TIC i té una titulació universitària en l’àmbit de les TIC.
 5. Divulgadora: dona que treballa en l’àmbit de la comunicació o que ha dut a terme activitats de divulgació vinculades a les TIC.
 6. Dona TIC Revelació: dona amb una trajectòria curta molt rellevant i un paper significatiu i destacable en l’àmbit de les TIC.
 7. Estudiant TIC
 8. Iniciatives Referents:
  1. Empresarial: empresa, executiu/-iva en cap o equip que hagi desenvolupat una iniciativa pròpia que valori el paper de la dona en l’àmbit de les TIC.
  2. Entitat, Centre Formatiu/Institució: entitat i/o centre formatiu/institució, executiu/-ivaen cap o equip que hagi desenvolupat una iniciativa pròpia que valori el paper de la dona en l’àmbit de les TIC.

El termini de presentació de sol·licitud restarà obert fins el 3 de juliol de 2023.

En aquest enllaç trobareu el detall de la convocatòria i del procediment per sol·licitar-la.

Compartir:
Buy now