Ajuts, subvencions i finançament

Ajuts Xpande Digital per al desenvolupament d’estratègies d’internacionalització digital

Disponible fins el dia 28/06/2024

Ajuts del Programa Xpande Digital (juny), promoguda per la Cambra de Comerç de Barcelona, per al desenvolupament d’estratègies d’internacionalització digital, mitjançant la prestació de serveis d’assessorament i de la concessió d’ajuts econòmics, cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea.

L’objecte de la convocatòria és la concessió d’ajudes per dissenyar i desenvolupar estratègies d’internacionalització digital en el marc del Programa Xpande Digital, subvencionades en un 40% a través del Programa Pluriregional d’Espanya FEDER 2021-2027 (POPE).

La quantia màxima d’ajuda per empresa serà de 2.140,00 €, sobre un pressupost màxim elegible de 5.350,00 € (5.000 € de cost directe + 7% de costos indirectes associats), que serà pre-finançat íntegrament per l’empresa beneficiària i cofinançat pel FEDER al 40%.

El termini per a la presentació de sol·licituds s’obrirà a les 12:00h el 14 de juny de 2024 i finalitzarà el dia 28 de juny a las 12:00h, si bé el termini podrà escurçar-se en cas de que s’esgoti el pressupost.

Podeu trobar tota la informació sobre aquesta ajuda i del procediment de sol·licitud mitjançant el següent enllaç.

Compartir:
Buy now