Ajuts, subvencions i finançament

Ajuts Xpande Digital per al desenvolupament d’estratègies d’internacionalització digital durant l’anualitat 2024


Ajuts del Programa Xpande, promoguda per la Cambra de Comerç de Barcelona, per al desenvolupament d’estratègies d’internacionalització digital, mitjançant la prestació de serveis d’assessorament i de la concessió d’ajuts econòmics, cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea.

L’objecte de la convocatòria és la concessió d’ajudes per dissenyar i desenvolupar estratègies d’internacionalització digital en el marc del Programa Xpande Digital, subvencionades en un 40% a través del Programa Pluriregional d’Espanya FEDER 2021-2027.

La quantia màxima d’ajuda per empresa serà de 2.140,00 €, sobre un pressupost màxim elegible de 5.350,00 € (5.000 € de cost directe + 7% de costos indirectes associats), que serà pre-finançat íntegrament per l’empresa beneficiària i cofinançat pel FEDER al 40%.

El termini per a la presentació de sol·licituds s’obrirà a les 12:00h del proper 19 de març de 2024 i finalitzarà el dia 5 d’abril de 2024 a las 12:00h, si bé el termini podrà escurçar-se en cas de que s’esgoti el pressupost.

Podeu trobar tota l’informació sobre aquesta ajuda i del procediment de sol·licitud mitjançant el següent enllaç.

Compartir:
Buy now