Ajuts, subvencions i finançament

Ajuts Xpande Digital per al desenvolupament de plans d’acció en màrqueting digital internacional, cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea


Cambra de Comerç de Barcelona ha publicat la 2a convocatòria d’ajuts del Programa Xpande per al desenvolupament de plans d’acció de màrqueting digital internacional, cofinançats pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea.

L’objecte de la convocatòria és la concessió d’ajuts per desenvolupar Plans d’acció en màrqueting digital internacional dins el marc del Programa Xpande Digital, subvencionats en un 50% per FEDER.

Podran ser beneficiaris d’aquesta convocatòria les pimes i autònoms de la demarcació territorial de la Cambra de Comerç de Barcelona, ​​que estiguin donades d’alta al Cens de l’IAE.

El termini per a la presentació de sol·licituds s’obrirà a partir de les 12:00h del dia 18 d’abril de 2023 i finalitzarà el dia 5 de maig de 2023 a las 12:00h, si bé el termini podrà escurçar-se en cas de que s’esgoti el pressupost.

Podeu trobar tota l’informació sobre aquesta ajuda i del procediment de sol·licitud mitjançant el següent enllaç.

Compartir:
Buy now