Actualitat a Espai Empresa

Setmana de la Ciència a Molins de Rei – Del 9 al 26 de novembre de 2022

Noticia publicada el 14 de novembre de 2022


  Actualment, estem immersos en la 4a Revolució Industrial i és imprescindible convertir la transformació digital en una oportunitat per a les empreses, la comunitat docent i la ciutadania.

Amb l’objectiu d’afavorir l’assoliment de l’èxit educatiu de l’alumnat de Molins de Rei,  la Regidoria de Tecnologies 4.0 de l’Ajuntament de Molins de Rei impulsa el programa Indústria 4.0: el repte de la transformació digital, que té com a objectiu contribuir a enfortir la competència digital de la ciutadania, la comunitat docent i les empreses oferint-los-hi la possibilitat de millorar la seva capacitat d’innovar i explotar tot el potencial que ofereixen les tecnologies de la Indústria 4.0.

En aquest context, des de la Regidoria de Tecnologies 4.0 s’ha preparat una programació formativa per acostar les tecnologies 4.0 a l’alumnat de primària i secundària de Molins de Rei. Aquest tallers es desenvolupen en horari escolar a  cada centre docent. Seguint les propostes dels centres, s’ha programat formació en robòtica, 3D, introducció als Drons, creació de videojocs, Realitat Virtual i un projecte anomenat Interestel·lar Artemis, que combina diverses tecnologies.

Per complementar aquesta formació pràctica als centres docents, la Regidoria de Tecnologies 4.0 i la Biblioteca El Molí han organitzant la Setmana de la Ciència. Es tracta d’un conjunt de propostes dinàmiques adreçades al públic familiar amb la finalitat d’afavorir la vessant científica i tecnològica d’infants i joves, apropant-los a les tecnologies 4.0. D’aquesta manera fomentem i potenciem la creativitat, la curiositat, la resolució de problemes, el pensament científic i el treball en equip.

Per veure programa fer clic aquí

 
Compartir:
Buy now