Actualitat a Espai Empresa

Participació d’empreses i emprenedors en el nou programa d’acompanyament de la estratègia i en la captació de clients

Noticia publicada el 25 de novembre de 2022
Bona acollida de les empreses i emprenedors en el taller del Pla [r] Estratègia orientada a resultats.

Des de l’Ajuntament de Molins de Rei es continua impulsant la reactivació econòmica de la vila, posem en marxa aquest nou programa per acompanyar a les empreses en el seu posicionament estratègic, a captar clients i a millorar el control de l’empresa d’una manera professionalitzada. Aquest servei s’imparteix a través de consultor amb expertesa en aquest àmbit, proper i flexible a les vostres necessitats i disponibilitat.

Per saber quines són les necessitats, les quals necessiten soluciona les empreses, fa falta un diagnòstic i  un pla d’acció per transformar-la, adaptant-lo a la situació i interessos particulars. Amb la implantació de les accions, optimitzant i millorant totes les àrees i processos, les empreses participants veuran els resultats i la transformació de la seva empresa.

Aquest taller dona les eines perquè es doni:

  • Un augment significatiu en el posicionament estratègic de la empresa.

  • La tranquil·litat de tindre una empresa capaç de captar clientes de forma automàtica i generar resultats amb un retorn d’inversió positiu.

  • Un canvi en el sistema de control de les teves finances. Aconseguir controlar de forma més precisa la situació financera del negoci.

  • La seguretat de tindre el control de tot el que passa en la teva empresa.

  • La satisfacció personal que tot va bé, que els resultats no depenen de les hores que li dediques

Compartir:
Buy now