Actualitat a Espai Empresa

Nova rotonda al creuament del C/Ramón i Cajal i el C/El Pla

Noticia publicada el 8 de juliol de 2021
Aquesta nova rotonda al Polígon El Pla està emmarcada en el projecte de modernització dels polígons de Molins de Rei, i, al mateix temps, servirà per pacificar el trànsit i reduir la velocitat en aquesta zona.

L’Ajuntament de Molins de Rei ha iniciat les obres per a la construcció d’una nova rotonda, a l’encreuament entre el C/Ramón i Cajal i el C/ El Pla. La rotonda es construirà en un temps aproximat de 15 dies i, per tant, s’espera que finalitzin les obres el proper dilluns 26 de juliol.

És possible que durant aquest temps es puguin produir afectacions puntuals en el trànsit rodat en aquest tram. Així, es demana, a les empreses, treballadors i treballadores, i als veïns i veïnes, paciència i precaució.

Aquesta rotonda és la tercera que es fa en el marc del projecte de modernització de polígons de Molins de Rei iniciat al 2019,  que han vingut millorant la circulació de la vila i, properament, es sumarà  la remodelació del creuament del carrer Horta amb el carrer Miquel Torelló amb la creació d’una nova rotonda. A aquestes actuacions, es sumaran de properes que vetllaran per la mobilitat, la seguretat, l’estalvi en energètic, i la imatge, amb l’objectiu d’aconseguir uns polígons industrials cada vegada més competitius.
Compartir:
Buy now