Actualitat a Espai Empresa

Nou programa per acompanyar a les empreses i emprenedors en la seva estratègia i captació de clients

Noticia publicada el 11 de novembre de 2022
Les empreses que avancen i creixen, són aquelles que són capaces de mirar en globalitat, és a dir, no marquen una línia divisòria entre ‘’online’’ i ‘’offline’’, saben desenvolupar-se en ambdós terrenys, trobant un equilibri que permet aconseguir les seves metes i objectius.

Els negocis que entenen això, són les que tenen majors probabilitats d’èxit, es nodreixen d’ambdós mons, són presents en el seu pla de creixement i les combinen perquè puguin operar al mateix temps i en perfecta sintonia. Gràcies a això, i a un diagnòstic que els permeti identificar el punt de sortida i de destí, poden beneficiar-se dels avantatges de cada un d’ells.

Per saber quines són les necessitats, les quals necessiten solució en la teva empresa, fa falta un diagnòstic i  un pla d’acció per transformar  la teva empresa, adaptat a la situació i interessos particulars. Amb la implantació de les accions, optimitzant i millorant totes les àrees i processos, començaràs a veure resultats i la transformació de la teva empresa.

Des de l’Ajuntament de Molins de Rei per continuar impulsant la reactivació econòmica de la vila, posem en marxa aquest nou programa per acompanyar a les empreses en el seu posicionament estratègic, a captar clients i a millorar el control de l’empresa d’una manera professionalitzada. Aquest servei s’imparteix a través de consultor amb expertesa en aquest àmbit, proper i flexible a les vostres necessitats i disponibilitat.

Resultats que experimentarà s'implementés les accions:

  • Un augment significatiu en el posicionament estratègic de la teva empresa.

  • La tranquil·litat de tindre una empresa capaç de captar clientes de forma automàtica i generar resultats amb un retorn d’inversió positiu.

  • Un canvi en el sistema de control de les teves finances. Aconseguiràs controlar de forma més precisa la situació financera del teu negoci.

  • La seguretat de tindre el control de tot el que passa en la teva empresa.

  • La satisfacció personal que tot va bé, que els resultats no depenen de les hores que li dediques.


Per accedir a aquest assessorament, gratuït per a l’empresa, caldrà que ens feu arribar el formulari de sol·licitud degudament emplenat. Els assessoraments s’aniran atorgant per ordre cronològic d’arribada.

El programa es complementa amb una primera càpsula formativa que s’inicia aquest mes de novembre:

Pla [r] Estratègia orientada a resultats:  dies 21 i 25 de novembre, 2, 5, 16 i 19 de desembre, en horari de 10h  a 12h. I tres sessions de seguiment els dies 28 novembre,  12 i 21 de desembre, en el mateix horari.

Més informació i inscripcions aquí.
Compartir:
Buy now