Actualitat a Espai Empresa

L’Ajuntament de Molins de Rei impulsa La Indústria 4.0

Noticia publicada el 22 d'octubre de 2020


Estem immersos en la 4a Revolució Industrial i és imprescindible convertir la transformació digital en una oportunitat tant per a la ciutadania com per a les empreses. Per contribuir a assolir aquest objectiu, l’Ajuntament de Molins de Rei impulsa el projecte La Indústria 4.0: el repte de la transformació digital. Aquest projecte té com a finalitat que les empreses entenguin el potencial de la transformació digital i de la Indústria 4.0 a través de la difusió de les tecnologies, les aplicacions concretes i els seus beneficis.

Enguany, l’Ajuntament vol fer un pas més i ofereix la possibilitat de poder fer una diagnosi del punt de partida de l’empresa i els seus processos i estratègia, així com de la detecció d’oportunitats de la indústria 4.0. Aquesta diagnosi es faria mitjançant l’assessorament d’una persona acreditada per Acció, amb expertesa en aquest àmbit, propera i flexible a les necessitats i disponibilitat temporal.

La metodologia utilitzada seria la de workshops. Es tracta d’una sessió inicial d’aproximadament una hora de durada, per copsar les inquietuds, els propers reptes i el grau de maduresa amb eines d’Indústria 4.0. Posteriorment, la consultoria s’estructura a partir de sessions de treball dinàmiques de 15 hores per empresa, distribuïdes en 5 sessions de 3 hores cada una.

El Projecte es desenvoluparia en 4 etapes, d’acord amb els següents objectius:

1. Anàlisi del punt de partida i processos principals i estratègia de l’empresa.
2. Detecció d’oportunitats de millora.
3. Presentació de les noves tecnologies de la indústria 4.0 que s’escauen a l’empresa per assolir els seus reptes.
4. Plantejament: Pla d’accions pel desplegament i objectius a assolir.

Per accedir a aquest assessorament, gratuït per a l’empresa, caldrà que ens feu arribar el formulari de sol•licitud degudament complimentat. Els assessoraments s’aniran atorgant per ordre cronològic d’arribada.

 
Compartir:
Buy now