Actualitat a Espai Empresa

L’Ajuntament aprova la modificació de les ordenances del polígon El Pla per adaptar-les a les necessitats actuals de les indústries

Noticia publicada el 10 de febrer de 2020


L’objectiu de les modificacions és incentivar la captació de noves activitats que generin valor afegit

Els canvis del Pla Parcial MR-1, Pla Parcial MR-2 i Pla Especial de Reforma Interior MR-1 del polígon del Pla milloren els usos admesos al polígon per atraure més empreses al territori adaptant els usos urbanístics a les necessitats d’espais de les indústries basades en models innovadors.

Amb les noves mesures d’ordenació urbanística del Polígon Industrial El Pla, Molins de Rei aposta per les activitats industrials que generin valor, incidint especialment en la captació d’activitats que reforcin les ja existents i fomentant la captació de talent per convertir el polígon en un “Parc empresarial” d’excel·lència.

Paral·lelament, es vol fomentar el treball en xarxa amb els directius de les empreses instal·lades al polígon que vulguin implicar-se en la generació d’activitats de valor. En aquesta mateixa línea, les modificacions també preveuen simplificar els tràmits per a la reconversió de les activitats actuals en indústries que generin més valor afegit.

Per contribuir a l’assoliment d’aquests objectius, l’Ajuntament disposa del Centre de Serveis a les Empreses de Molins de Rei des d’on s’impulsen activitats formatives adreçades a la generació d’oportunitats empresarials i laborals al municipi.
Compartir:
Buy now