Actualitat a Espai Empresa

Inici segona fase projecte d’acompanyament a la transformació cap a l’economia circular de les empreses industrials de Molins de Rei

Noticia publicada el 12 de maig de 2023
En el marc de l'Agenda 2030 i el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible, Europa ja ha fet diverses regulacions que afecten el sector industrial i que s'han d'anar complint per part de tots els estats membres. Amb l'objectiu d'oferir l'oportunitat d'ajudar-vos en aquesta transició cap al compliment normatiu, l'any 2020 l'Ajuntament de Molins de Rei amb el suport de l'Àrea Metropolitana de Barcelona va executar el projecte d'Impuls d'economia verda i circular, on es va identificar els residus que generen empreses dels dos polígons de Molins de Rei, i les empreses amb més alt potencial de convertir el residu en recurs.

Aquest mes de maig iniciem la segona fase d’aquest projecte d'Acompanyament a la transformació cap a l'economia circular de les empreses industrials de Molins de Rei, que ens ha de permetre continuar avançant cap a l'economia circular de les empreses. En aquesta ocasió comptarem amb l'empresa d'Impact Hub Barcelona.

Des de l'Ajuntament de Molins de Rei s’impulsaran actuacions de l'àmbit de l'economia circular en el sector industrial amb l'objectiu d'ajudar a les empreses a aconseguir fer més eficaços els seus processos productius minimitzant els danys en el medi ambient i, per tant, apostant per la reutilització dels residus entre altres opcions de millora productiva.

Aquesta segona fase del projecte s'iniciarà amb tres dies de formació de dues hores, els dies  31 de maig i 9 i 14 de juny.

Posteriorment, es faran tres mentories d'una hora, per desenvolupar el projecte d'acompanyament a la transformació, on s'assessorà, s'identificarà i impulsarà, tres projectes.

Per participar cal que ompliu el formulari fent clic aquí, que té com a objectiu entendre el punt de partida de les empreses participants i els interessos. El projecte s’ofereix a 10 empreses i l’assignació es resoldrà per rigorós ordre d’inscripció.

Per a més informació contactar amb empresa@molinsderei.cat o al 93 680 02 97, Sra. Sandra Rodríguez.

Compartir:
Buy now