Actualitat a Espai Empresa

Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2024)

Noticia publicada el 21 de desembre de 2023
 

L’Ajuntament de Molins de Rei, en el marc de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, organitza la setena Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei (FESCMdR2024), sota el paraigües de la  173a Fira de la Candelera de Molins de Rei,  que es celebrarà els dies 2,3 i 4 de febrer de 2024 al passeig del Terraplè, entre el c. del Molí i c. Rubió i Ors de Molins de Rei.

En edicions anteriors, més de 350.000  persones de tota Catalunya varen visitar la Fira de la Candelera. Enguany, amb la incorporació de més activitats i d’aquesta sisena Fira de l’Economia Social i Cooperativa a Molins de Rei, s’espera poder superar aquest nombre de visitants.

La FESCMdR2024 vol acollir una representació de les empreses de l’Economia Social i Cooperativa (ESC) de la comarca del Baix Llobregat en un estand integrat en l’Espai Empresa de 48 m2,  per donar a conèixer als visitants aquest model empresarial lligat a l’economia social.

La FESCMdR2024 és una fira adreçada al públic general que ofereix  un espai de relació i cooperació d’ESC de la comarca.

La FESCMdR2024 és un espai d’exposició per les cooperatives del Baix Llobregat, on durant totes les franges horàries de la Fira poden donar a conèixer els seus productes i serveis.

La FESCMdR2024 permet conèixer de primera mà l’experiència de cooperatives d’èxit de diferents sectors del Baix Llobregat, a més de les activitats i serveis que l’Ajuntament de Molins de Rei ofereix als emprenedors i empresaris per crear,consolidar i fer créixer les cooperatives.

La FESCMdR2024 s’emmarca en el Programa d’actuació coofinançat per la Diputació de Barcelona i amb el suport l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat de la Generalitat de Catalunya.

Per participar-hi, cal fer la inscripció de sol·licitud de participació fent clic aquí. El termini és fins el dia 28 de gener de 2024 i el criteri de selecció serà per ordre d’arribada de les sol·licituds. El 29 de gener de 2024 us comunicarem si la vostra cooperativa ha estat seleccionada per a participar en aquesta sisena Fira de l’Economia social i Cooperativa a Molins de Rei.

Per a més informació al 93 668 48 12 (Sara Mínguez o Sandra Segura)
Compartir:
Buy now