Actualitat a Espai Empresa

Els reptes i propostes del cooperativisme i l’economia social i solidària davant de la Covid-19

Noticia publicada el 19 de gener de 2021
El Cooperativisme català, un sector econòmic diversificat i amb el denominador comú de la democràcia econòmica i la propietat col•lectiva, ha donat resposta arreu del territori a les necessitats socials i sanitàries generades per la Covid-19. Amb el conjunt de l'Economia Social i Solidària i l'aliança amb altres agents, proposa un nou model econòmic català que s'orienti cap a una Economia per la Vida.

Des de l’Ajuntament de Molins de Rei, en el marc de l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat, organitzem la jornada virtual Els reptes i propostes del cooperativisme i l’economia social i solidària davant de la Covid-19, que tindrà lloc el dimecres 3 de febrer de 2021, en el marc de la 170a Fira de la Candelera de Molins de Rei.
L’objectiu d’aquesta jornada és donar a conèixer què és l’Economia circular, difondre com aquesta pot canviar el nostre present i futur i quines són les fases on es pot actuar, avantatges i oportunitats d’aplicar-la als negocis i empreses en general i en particular a les cooperatives. Tot , a partir de l’experiència de diferents casos d’èxit.

L’objectiu d’aquesta jornada és reflexionar sobre les conseqüències de la Covid-19 a les cooperatives i com actuar davant aquesta situació; reptes i oportunitats. Tot , a partir de l’experiència de diferents casos d’èxit de cooperatives i amb la col•laboració i participació de la Federació de Cooperatives de Catalunya.

Programa

9.30 h Benvinguda

9.35 h Conferència empresarial i casos d’èxit de cooperatives virtual: “Els reptes i propostes del cooperativisme i l’economia social i solidària davant de la Covid-19”

Iván Miró, membre del Consell Rector de la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya i soci de la cooperativa La Ciutat Invisible SCCL.
Osvaldo Riccardi, soci de la cooperativa creaRSA SCCL, entitat agrupada de l'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.
David Espert, representant de la Cooperativa Referent Territorial de la Federació de Cooperatives de Treball a la comarca del Baix Llobregat i Soci de la cooperativa Mtk, SCCL.

10.45 h Torn obert de preguntes

11.00 h Cloenda

Quan? Dimecres, 3 de febrer, de 9.30 a 11 h
On? Online, via Zoom
Adreçat a: Cooperatives, comerços, autònoms, emprenedors, i interessats per l’economia social i solidària
Acte gratuït

Pots fer la inscripció a l'acte fent clic aquí

Image: <a href="https://www.freepik.com/vectors/people">People vector created by pch.vector - www.freepik.com</a>
Compartir:
Buy now