Actualitat a Espai Empresa

Conferència Big Data i Intel·ligència Artificial: la nova realitat empresarial

Noticia publicada el 11 de gener de 2021
El Big Data és un terme que apareix a principis de la dècada actual que, normalment, es relaciona amb l’explotació d’una gran quantitat de dades. En aquesta sessió, que anirà a càrrec de Lali Soler, directora de la Unitat de Big Data i Ciència de Dades d’Eurecat, farem una immersió ràpida en el fenomen del Big Data, la seva relació amb la Intel•ligència Artificial i les aplicacions i nous models de negoci als que han donat lloc. Entendrem com les dues tecnologies es poden combinar per millorar l’experiència amb el client o incrementar l’eficiència operacional; així con els perfils que conformen un equip d’èxit d’analítica de dades i els nous rols que han aparegut com a conseqüència.

Posteriorment, es presentaran casos reals de l’aplicació de l’analítica avançada de dades i algoritmes d’intel•ligència artificial per predir possibles falles en els equips i identificar problemes en la fabricació dels productes, a càrrec d’Andrés Torregrosa de Datision; i per a l’optimització de la producció mitjançant la seqüenciació d’ordres de fabricació, a càrrec de Sergi Sales d’IThinkUPC.

Quan? Dimarts, 2 de febrer, de 9.30 a 11 h.
On? Online, via Zoom
Adreçat a: Empreses, comerços i autònoms
Acte gratuït

Pots fer la inscripció a la conferència fent clic aquí
Perfil de Lali Soler:
Llicenciada en matemàtiques i especialitzada en intel•ligència artificial al Centre de Visió per Computador, MBA per ESADE i certificada en gestió de la innovació per l’InSEAD Business School.
En la seva activitat professional ha compaginat les funcions de direcció de serveis tecnològics amb l’activitat docent. Va dirigir la Unitat de Fotogrametria i Teledetecció de l’Institut Cartogràfic de Catalunya, col•laborant amb equips d’anàlisi de dades, desenvolupant i creant noves capes de teledetecció, automatització i nous productes digitals. Actualment, lidera la implementació de projectes pioners que permeten respondre i resoldre problemes reals de negoci mitjançant l’anàlisi de dades i la intel•ligència artificial a EURECAT al front de la Unitat de Big Data i Ciència de dades. En l’àmbit docent, és professora de Data Analytics en diversos màsters com el Màster Internacional en Direcció d’Empreses de la Universitat Autònoma de Barcelona o el Master in Business Analytics d’ESADE.
Compartir:
Buy now