Actualitat a Espai Empresa

XIV edició Concurs de Projectes Emprenedors en el Sector Turístic

Noticia publicada el 5 de juliol de 2017


Concurs de Projectes Emprenedors iniciativa impulsada i organitzada per la Fundació Gaspar-Espuña-CETT (FGE-CETT) amb l’objectiu de fomentar l’esperit emprenedor, la innovació com a estratègia competitiva de l’empresa turística i la creació d’empreses i serveis en el sector del turisme, l’hoteleria i la gastronomía, que considerem potser del vostre interès.

Poden presentar-se al concurs les persones físiques i les empreses que hagin estat constituïdes a partir de gener del 2015 en endavant.

El Concurs té com a premi una dotació econòmica i un procés de mentoring de 6 mesos. La part econòmica no serà lliurada fins a acabar aquest període de mentoring.

El concurs tindrà tres guanyadors/es que rebran les següents dotacions econòmiques:

• Primer Premi: 3.600€ • Segon Premi: 2.400€ • Tercer Premi: 1.800€

En relació al mentoring, la FGE-CETT adjudicarà un mentor a cada un dels projectes guanyadors i a més, a mode de co-mentoring, un membre del CETT realitzarà un seguiment del procés. El jurat seleccionarà els projectes guanyadors segons la seva innovació i originalitat, actitud emprenedora, viabilitat econòmica, escalabilitat o potencial de creixement del projecte, el risc personal assumit i la capacitat tècnica, professional i de gestió de l’emprenedor.

Per presentar una candidatura els participants hauran d’omplir el formulari de sol·licitud de participació entre l’1 de juny de 2017 i el 8 de gener de 2018.

Per més informació podeu consultar les bases del concurs.

Compartir:
Buy now