Actualitat a Espai Empresa

Visita a Menshen Iber, empresa de packaging que exporta globalment taps de plàstic

Noticia publicada el 1 de juny de 2021
Alhora, aquesta companyia ha estat premiada amb diversos fons per la seva aposta en matèria d’eficiència energètica.

L’Ajuntament de Molins de Rei ha visitat les instal·lacions de l’empresa Menshen Iber S.L, instal·lada al Polígon Industrial el Pla des de fa 25 anys i fabricant líder a tot el món per a dispositius de tancament, tapes de plàstic i sistemes de dosificació.

En l’actualitat, Menshen fabrica una àmplia i variada gamma de dispositius de càpsules de cafè, taps per bosses flexibles (weldspouts), tancaments de plàstic i aplicadors d’esponja per a tubs, bosses i ampolles. També ofereixen solucions individualitzades per a productes d’alta precisió tècnica i adaptades a les diferents necessitats dels clients.

En els últims 4 anys, Menshen Iber ha fet inversions de 20 milions d’euros a la planta productiva de Molins de Rei, principalment en noves línies per produir càpsules compatibles de cafè i també nous dissenys de taps.

A més, aquesta companyia inverteix en avenços tecnològics, investiga la producció, fabricació i aplicació de nous materials menys contaminants i biodegradables tot adaptant-se a les noves normatives europees. Compta amb 3 centres de I+D+I que donen tant suport local com internacional a la resta de filials del grup Menshen. De fet, destinen part de la seva facturació a la innovació i, alhora, impulsen patents pròpies.

Menshen ha rebut l’ajuda pública d’un Fons Nacional d’Eficiència Energètica, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), pel seu projecte d’estalvi i eficiència energètica.

Tal com explica el alcalde, Xavi Paz, “l’aposta de Menshen per la nostra vila, així com la interlocució directa amb l’Ajuntament de Molins de Rei és una bona i necessària notícia. La nostra voluntat i obligació és estar al costat del sector industrial per actuar conjuntament en la millora dels nostres polígons i de la nostra economia”.

El primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, explica que “les relacions entre Menshen i l’Ajuntament de Molins de Rei són freqüents i això és molt positiu; aquesta empresa líder ha participat en les nostres sessions informatives, en networkings empresarials i en els serveis d’assessorament en tecnologies 4.0”.
Compartir:
Buy now