Actualitat a Espai Empresa

Trobada anual espai emprèn per fer sinergies, cooperar, compartir experiències i fer xarxa

Noticia publicada el 12 de desembre de 2023
Els emprenedors, emprenedores, empresaris i empresàries que s’inscriguin es podran relacionar amb els altres participants, durant els dies previs, a través del grup de Facebook creat per a aquest esdeveniment. També es seleccionaran cinc persones emprenedores i cinc empresàries que explicaran el seu projecte en la dinàmica de networking, i que optaran a un premi de 250€.

Durant la trobada t’ensenyarem com calcular la nova quota d’autònom per a l’exercici 2024, i comentarem les principals novetats del règim especial d’IVA de franquícia,  a càrrec de Yolanda Presa, consultora d’YPA Project, i la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya.

Per resoldre els teus dubtes sobre les principals novetats del règim dels treballadors autònoms pel 2024 i multiplicar la teva xarxa de contactes et convidem a l’11a Trobada espai emprèn de Molins de Rei, que tindrà lloc el dia 19 de desembre, a les 16 h, al Centre de Serveis a les Empreses de Molins de Rei (c. Francesc Layret, 15. Molins de Rei).

Més Informació:  93 680 02 97 i inscripcions fent clic aquí

- Descarregar: Cartell

Compartir:
Buy now