Actualitat a Espai Empresa

Trobada anual adreçada a emprenedors i empresaris per fer sinergies, cooperar, compartir experiències i crear xarxa en el territori

Noticia publicada el 12 de novembre de 2018


Vine a informar-te sobre les noves mesures del treball autònom, les bones pràctiques d’emprenedors que han consolidat el seu negoci i amplia la teva xarxa de contactes!

Tots els emprenedors i empresaris que s’inscriguin a la trobada tindran l’opció de començar a relacionar-se els dies previs amb els participants a través del grup de Facebook creat per a aquest esdeveniment i  se seleccionaran cinc emprenedors i cinc empresaris que explicaran el seu projecte en la dinàmica de networking. L'acte tindrà lloc al Centre de Serveis a les Empreses Joan García Nieto. Al finalitzar, es lliurarà una llista amb els contactes de tots els participants.

Programa:

  • 15.30 h Benvinguda a càrrecdel regidor d’Empresa de l’Ajuntament de Molins de Rei, Marcel Marín Rillo
  • 15.35 h Ponència introductòria “El treball autònom a Catalunya: actualitat i mesures previstes per al futur”, a càrrec  de la Sra. Vanessa López Pocostales, secretària d’Organització i responsable de l’Àrea Laboral de la CTAC Presentació del decàleg de bones pràctiques d’empreses  consolidades, a càrrec d’Eulàlia Balañà i Quintero, consultora d’empreses
  • 16.15 h Dinàmica de networking: presentació dels projectes seleccionats i trobada i intercanvi amb altres empreses i emprenedors, dinamitzat pel Sr. Toni Marín Moya, periodista i secretari de la CTAC.
  • 18.00 h Previsió de fi de l’acte

Inscripcions trucant al 93 668 48 12, ext. 2216 i fent clic en el següent enllaç

Compartir:
Buy now